Το Βερολίνο θα γεμίσει αρκούδες

Το Βερολίνο θα γεμίσει αρκούδες

«Το Βερολίνο είναι μεγάλο και πάλι φέτος θα ακολουθήσουμε την αρκούδα σε τυπικά μέρη της πρωτεύουσας», δήλωσε ο διευθυντής του Φεστιβάλ Ντίτερ Κόσλικ για τις φετινές αφίσες.

Με πρωταγωνίστρια – σήμα κατατεθέν την αρκούδα, η 67η Berlinale, το Φεστιβάλ Βερολίνου, ξορκίζει το κακό με μια πόλη ανοιχτή σε όλους.

Οι αφίσες της φετινής διοργάνωσης θα εμφανιστούν στην πόλη στα μέσα του Ιανουαρίου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη φετινή Berlinale η οποία θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 19 Φεβρουαρίου, σε μια πόλη σημαδεμένη ήδη από το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα αλλά και τη διαρκή αναθεώρηση του αστικού της μύθου.

«Το Βερολίνο είναι μεγάλο και πάλι φέτος θα ακολουθήσουμε την αρκούδα σε τυπικά μέρη της πρωτεύουσας», δήλωσε ο διευθυντής του Φεστιβάλ Ντίτερ Κόσλικ για τις φετινές αφίσες που σχεδιάστηκαν και πάλι από την Velvet, εταιρεία με έδρα την Ελβετία.

Ο Πολ Βερχόφεν, ο Ολλανδός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός επιλέχθηκε για να προεδρεύσει της Κριτικής Επιτροπής του 67ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Ο 78χρονος δημιουργός έχει εργαστεί για ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως τα «Ρόμποκοπ», «Ολική Επαναφορά» και «Οι ταξιδιώτες του σύμπαντος», ενώ σκηνοθέτησε το «Βασικό Ένστικτο» με πρωταγωνιστές τη Σάρον Στόουν και τον Μάικλ Ντάγκλας καθώς και τη «Μαύρη λίστα», το 2006, για μια Ολλανδή που μπαίνει στην Αντίσταση κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στην τελευταία ταινία του, «Εκείνη» (Elle), μια ανατρεπτική ταινία τρόμου, πρωταγωνιστεί η Γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ, η οποία υποδύεται μια επιχειρηματία που προσπαθεί να βρει τον άγνωστο που της επιτέθηκε στο σπίτι της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter