Το βιβλίο του Φαρέλ Γουίλιαμς (Photos + Video)

Το βιβλίο του Φαρέλ Γουίλιαμς (Photos + Video)

Οι περιπέτειες στην τέχνη και τον σχεδιασμό μιας από τις σημαντικότερες μορφές της σύγχρονης μουσικής και της ποπ κουλτούρας, του Φαρέλ Γουίλιαμς καταγράφονται στο νέο του βιβλίο με τίτλο “A Fish Doesn’t Know It’s Wet” (Ένα Ψάρι δεν ξέρει ότι είναι βρεγμένο).

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς με τα πολλά πλατινένια άλμπουμ, κάτοχος 11 βραβείων Grammy και υποψήφιος δύο φορές για Όσκαρ δημιουργεί μουσική, μόδα και σύγχρονη τέχνη και έχει επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του σύγχρονου καλλιτέχνη φωτίζοντας τον δρόμο για άλλους μουσικούς και προσωπικότητες του πολιτισμού.

Στο εικονογραφημένο με 250 φωτογραφίες βιβλίο ο Γουίλιαμς συζητά με τους Καρλ Λάγκερφελντ, Τακάσι Μουρακάμι, Οκτάβια Σπένσερ, Ταράτζι Χένσον, Τζανέλ Μονά και Σάρα Άντελμαν και τον πρόλογο έχει γράψει ο Αμερικανός καλλιτέχνης και σχεδιαστής παιχνιδιών KAWS.

Ιδιαίτερη θέση στο βιβλίο έχουν τα πρόσφατα πρότζεκτ του Γουίλιαμς για τους οίκους Chanel, Moncler, Moynat και για την Adidas, όπως επίσης η οπτική γλώσσα που έχει δημιουργήσει γύρω από τη σειρά υποδημάτων Ice Cream και ενδυμάτων Billionaire Boys Club και τα κοσμήματα, αξεσουάρ και έπιπλα που σχεδιάζει.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter