Το βίντεο – απάντηση στον Χρυσοχοϊδη: «Η πραγματικότητα στο κέντρο της Αθήνας» (Video)

Το βίντεο – απάντηση στον Χρυσοχοϊδη: «Η πραγματικότητα στο κέντρο της Αθήνας» (Video)

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης κατέθεσε στη Βουλή ένα σύντομο βίντεο από την κατάσταση που επικρατεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ως απάντηση στα λεγόμενα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναγκάστηκε να προβεί σε γενικόλογίες προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπωσείς, όσον αφορά τα φαινόμενα αστυνομικής βίας και την αύξηση της εγκληματικότητας. Θέμα που αποτέλεσε και επίκαιρη επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης τοποθετήθηκε επί του θέματος καταθέτοντας μάλιστα και ένα βίντεο του Άγγελου Καλοδούκα στο Left.gr στο οποίο απεικονίζονται σκηνές που ο κ. Χρυσοχοΐδης θέλει να αποκρύψει.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ραγκούση, το βίντεο: «Πιστοποιεί πως η πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας έχει τέτοια αποτελέσματα, όπως τα αποτελέσματα που έχει κάποιος που πιέζει από τη μια μεριά ένα μπαλόνι γεμάτο αέρα. Το μόνο που καταφέρνει είναι απλώς να μεταφέρει τον αέρα που έχει μέσα το μπαλόνι προς την άλλη πλευρά του». «Δεν μειώνουν την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα, απλώς τις μετακινούν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter