Το Bollywood «ωχριά» μπροστά στα αφηγήματα του Μητσοτάκη

Το Bollywood «ωχριά» μπροστά στα αφηγήματα του Μητσοτάκη

Οι αγρότες είναι εδώ και εβδομάδες στον δρόμο, καθώς τα αιτήματά τους δεν έχουν υλοποιηθεί από την κυβέρνηση, η οποία υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν άλλα «δημοσιονομικά» περιθώρια. Ταυτόχρονα, οι φοιτητές αγωνίζονται πανελλαδικά, ώστε να μην ιδιωτικοποιηθεί η δημόσια παιδεία. Επίσης, η ακρίβεια έχει γονατίσει τα νοικοκυριά, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών να δυσκολεύεται το βγάλει το μήνα.

Μέσα σε όλα αυτά, πριν κάποιες μέρες το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έβγαλε ψήφισμα, με βάση το οποίο εξέφρασε την έντονη ανησυχία του, για την ποιότητα της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο σημειώνεται ότι σήμερα η υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, με ρούχα στα χρώματα της σημαίας της Ινδίας, από τον πρόεδρο της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Μάλιστα στην χώρα των πολλών χρωμάτων, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι στην Ελλάδα υπάρχει οικονομική ευημερία.

Για άλλη μία φορά αποτυπώνεται ότι για τον Μητσοτάκη «η επικοινωνία είναι η ουσία». Όλα βαίνουν καλώς στην χώρα, απλά οι πολίτες δεν το καταλαβαίνουν.

Για την ακρίβεια φταίει ο εισαγόμενος πληθωρισμό. Για την κρίση στον αγροτικό κόσμο φταίει η ΚΑΠ και η ΕΕ. Για την συρρίκνωση του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας φταίει η πλειοψηφία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, που θέλει το «κακό» του Μητσοτάκη. Για τις φυσικές καταστροφές έφταιγε η φύση. Για την διάδοση του Κορονοϊού έφταιγαν οι νέοι της χώρας. Τα σενάρια του Μητσοτάκη είναι πιο ευφάνταστα από τις ταινίες του Bollywood.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter