Το CAS θα εξετάσει από κοινού τις προσφυγές ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Το CAS θα εξετάσει από κοινού τις προσφυγές ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Το CAS ενημέρωσε σήμερα Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ότι τελικά οι προσφυγές που κατέθεσαν οι δύο σύλλογοι θα συνεκδικαστούν και δεν θα γίνουν σε ξεχωριστή ημερομηνία.

Θα γίνουν λοιπόν την ίδια μέρα και ώρα (θα οριστεί εντός των ημερών πότε θα γίνουν) κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παραστεί κανονικά στην Λωζάνη, καθώς εξ αρχής υποστήριζε ότι είχε αυτό το δικαίωμα. Ο δε ΠΑΟΚ από την πλευρά του υποστήριζε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν δικαίωμα παράστασης και για αυτό τόνιζαν πως δεν μπορούσαν να συνεκδικαστούν οι δύο προσφυγές.

Το CAS από την πλευρά του είχε ρωτήσει πριν μέρες τις δύο τις δύο ΠΑΕ αν ήθελαν να συνεκδικαστούν οι δύο προσφυγές, μιας και οι δύο σύλλογοι πήγαν στην Λωζάνη για να «ρίξουν» την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Ο μεν Ολυμπιακός ζητάει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, ο δε ΠΑΟΚ την εξαφάνιση της ποινής των 7 βαθμών με την οποία τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός απάντησε καταφατικά στο CAS ενώ ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε. Ετσι το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο αποφάσισε σήμερα (18/5) ότι οι δύο προσφυγές θα συνεκδικαστούν σε ημερομηνία που θα οριστεί προσεχώς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter