Το Championnat και η Championship παίζουν μπάλα αποκλειστικά στη Nova!

Το Championnat και η Championship παίζουν μπάλα αποκλειστικά στη Nova!

Δείτε live τους αγώνες της Παρί του Νεϊμάρ, της πρωταθλήτριας Μονακό, της Λιόν και της Μαρσέιγ, καθώς και συναρπαστικές αναμετρήσεις από τη Β’ Αγγλίας.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 18 Αυγούστου – Κυριακή 20 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Μετς – Μονακό, Λιόν – Μπορντό, Μαρσέιγ – Ανζέ και Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 (https://www.youtube.com/watch?v=l_4X6AeoZTo). Παράλληλα, θα δουν και τις αναμετρήσεις Μπέρτον – Μπέρμιγχαμ, Σέφιλντ – Μπάρνσλεϊ και Σάντερλαντ – Λιντς για την 4η αγωνιστική της EFL Championship Αγγλίας (https://www.youtube.com/watch?v=EfoFAKs0NKs).

Συγκεκριμένα, για το Championnat οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports1HD τον αγώνα Μετς – Μονακό σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Η συνέχεια είναι το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 18:00 στο Novasports5HD με την αναμέτρηση Λιόν – Μπορντό σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Τέλος, την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 18:00 θα προβληθεί στο Novasports5HD το παιχνίδι Μαρσέιγ – Ανζέ σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα και στις 22:00 στο Novasports2HD ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Οι φίλοι του παραδοσιακού αγγλικού ποδοσφαίρου και της EFL Championship θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports2HD τον αγώνα Μπέρτον – Μπέρμιγχαμ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Το Σάββατο 19 Αυγούστου θα ακολουθήσουν δύο μεταδόσεις. Στις 14:15 στο Novasports1HD θα προβληθεί η αναμέτρηση Σέφιλντ – Μπάρνσλεϊ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και στις 19:30 στο Novasports4HD θα μεταδοθεί ο αγώνας Σάντερλαντ – Λιντς σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Δείτε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Ligue 1 Γαλλίας: http://www.novasports.gr/ligue1-3

Δείτε γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπα από την Ligue 1 Γαλλίας: www.novasports.gr/WebTV-Ligue1

Δείτε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής EFL Championship στο http://www.novasports.gr/match-promo/championship-04

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις από το EFL Championship στο http://www.novasports.gr/podosfairo/agglia/championship

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter