Το Champions League επιστρέφει από σήμερα στη δράση με δύο μεγάλα παιχνίδια

Το Champions League επιστρέφει από σήμερα στη δράση με δύο μεγάλα παιχνίδια

Το Champions League ξυπνάει από τη χειμερία νάρκη του κι επιστρέφει από σήμερα (18/2) στη δράση με τους πρώτους αγώνες της νοκ άουτ φάσης των «16». 

Το «μενού» αυτής της εβδομάδας περιέχει τέσσερα παιχνίδια, ενώ τα άλλα τέσσερα θα διεξαχθούν την επομένη εβδομάδα.

Τον χορό ανοίγουν σήμερα δύο πολύ μεγάλα ζευγάρια. Στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης (22.00, Cosmote Sport 1 HD) η φιλόδοξη Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης και αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Την ίδια ώρα (22.00, Cosmote Sport 2 HD) στο «Ιλούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ, η νεανική Μπορούσια υποδέχεται τη νεόπλουτη και φορμαρισμένη Παρί Σεν Ζερμέν του πρώην προπονητή της, Τόμας Τούχελ.

Πιθανή ενδεκάδα Ατλέτικο: Όμπλακ, Αρίας, Σάβιτς, Φελίπε, Λοντί, Βιτόλο, Κόκε, Πάρτεϊ, Σαούλ, Κορέα, Γιορέντε

Πιθανή ενδεκάδα Λίβερπουλ: Άλισον, Αρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βάιναλντουμ, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

Πιθανή ενδεκάδα Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Ζαγκαντού, Χακίμι, Βίτσελ, Τσαν, Γκερέιρο, Αζάρ, Χάλαντ, Σάντσο

Πιθανή ενδεκάδα Παρί Σ.Ζ.: Νάβας, Μπέρνατ, Τιάγκο Σίλβα, Κιπεμπέ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Βεράτι, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ικάρντι.

Τα αουτσάιντερ

Αύριο (19/2), σειρά παίρνουν τέσσερα από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης. Στο ουδέτερο «Σαν Σίρο» η Αταλάντα (το γήπεδο της στο Μπέργκαμο δεν πληροί τις προδιαγραφές της UEFA και για αυτό δίνει τους αγώνες της στο γήπεδο της Ιντερ), ομάδα-έκπληξη του φετινού Champions League Λιγκ υποδέχεται την ισπανική Βαλένθια και την ίδια ώρα στο Λονδίνο, η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη Λειψία, που κυνηγάει εκτός των άλλων να πάρει τα πρωτεία στην Γερμανία από την Μπάγερν Μονάχου.

Όσον αφορά τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας, την Τρίτη (25/2) η προβληματική Τσέλσι θα υποδεχθεί την ασταμάτητη Μπάγερν και η Νάπολι του Κώστα Mανωλά θα αντιμετωπίσει την –ντεφορμέ- Μπαρτσελόνα. Την επόμενη μέρα Τετάρτη (26/2), η Λιόν θα υποδεχθεί την Γιουβέντους, όμως το μεγάλο ζευγάρι, εκεί που θα πέσουν και όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι εκείνο μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, όπου πέρα από τις υποσχέσεις για θεαματικό ποδόσφαιρο, αυτό που «καίει» πιο πολύ είναι η εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά το σάλο που ξέσπασε από την τιμωρία της με δύο χρόνια αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για συνεχείς οικονομικές παραβάσεις του προγράμματος Financial Fair Play (FFP) της UEFA…

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «16» του Champions League:

Σήμερα (18/2)

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ

22:00 Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Αύριο (19/2)

22:00 Αταλάντα – Βαλένθια

22:00 Τότεναμ – Λειψία

Τρίτη (25/2)

22:00 Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου

22:00 Νάπολι – Μπαρτσελόνα

Τετάρτη (26/2)

22:00 Λιόν – Γιουβέντους

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter