Το Δημόσιο άσκησε έφεση κατά απόφασης καταδίκης των ΜΑΤ αλλά δεν παρέστη στη δίκη της Λίνας Στουρνάρα

Το Δημόσιο άσκησε έφεση κατά απόφασης καταδίκης των ΜΑΤ αλλά δεν παρέστη στη δίκη της Λίνας Στουρνάρα

Στις 25 Μαΐου ο Μανώλης Κυπραίος, ο ρεπόρτερ που στις 15 Ιουνίου του 2011 έχασε την ακοή του κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας μετά από βόμβα κρότου λάμψης που εκτόξευσαν άνδρες των ΜΑΤ, όταν και του επιτέθηκαν μέσα σε μία στοά, δικαιώθηκε από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών που καταδίκασε τους δράστες.

Τέσσερις μήνες μετά το ελληνικό Δημόσιο, χωρίς ίχνος ντροπής, άσκησε έφεση κατά της απόφασης που καταδίκασε τα ΜΑΤ για την επίθεση εναντίον του ρεπόρτερ.

Την ίδια ώρα που το Δημόσιο ασκεί έφεση σε θύμα αστυνομικής βίας, δεν παρίσταται καν ως πολιτική αγωγή στη δίκη που κατηγορούταν η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου,σχετικά με την υπόθεση απευθείας ανάθεση του συνεδρίου eHealth Forum 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ στην εταιρεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Μανώλης δυστυχώς δεν είναι η κυρία Στουρνάρα…

«Εφτά μέτρα κ 20 σταθμά, από την “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση του: “όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας”. Ο αγώνας συνεχίζεται», σχολίασε ο ίδιος ο Μανώλης Κυπραίος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter