Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών φέρνει τους καλλιτέχνες σε επικοινωνία με το κοινό

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών φέρνει τους καλλιτέχνες σε επικοινωνία με το κοινό

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Καλλιόπη Ευαγγελίδου, συνεχίζουν το καλλιτεχνικό έργο με σειρά δράσεων, δημιουργώντας με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ένκε Φεζολλάρι μια πλατφόρμα για εξ αποστάσεως επικοινωνία καλλιτεχνών, επιστημόνων και κοινού, με τον τίτλο “Food for Thought”.

Στην πλατφόρμα αυτή άνθρωποι από διάφορα μετερίζια της τέχνης (συνο)μιλούν με το κοινό για την τέχνη τους. Ένα φιλόδοξο, μα και ανθρώπινο πρότζεκτ που στοχεύει τις μοναχικές ημέρες που διανύουμε λόγω του αναγκαστικού μας εγκλεισμού να μας γεμίσει με λίγο φως και χαρά.

“Ελπίζουμε η πλατφόρμα Food for thought να γίνει ένας αγωγός που θα πυροδοτήσει την σκέψη και την ελπίδα μιας και η Τέχνη όπως και η Επιστήμη αποτελούν ένα τεράστιο πεδίο, νοητικό, ιδεολογικό, αλλά καίρια συναισθηματικό. Συνεχίζουμε τον πολιτισμό με ότι μέσο διαθέτουμε, εκπέμπουμε παρουσία με όποιον τρόπο μπορούμε. Με πίστη στο άτομο και το αίσθημα κοινότητας που σε τέτοιες δύσκολες μέρες οφείλουμε να στηρίξουμε” σημειώνει ο Ένκε Φεζολλάρι.

Μέχρι στιγμής στο πλαίσιο αυτό έχουν μιλήσει οι παρακάτω καλλιτέχνες:

Σοφία Φιλιππίδου,Βάσω Καμαράτου,Αμαλία Αρσένη,Νίκη Σερέτη,Αντώνη Φραγκάκη,Θανάσης Τσαλταμπάση,Ντίνα Κουλοχέρη,Μάνος Καρατζογιάννη, Σοφία Παπάζογλου, Βασίλης Μαζωμένος, Κώστας Λειβαδάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter