Το Διαιτητικό δικαστήριο θα αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του Ηρακλή

Το Διαιτητικό δικαστήριο θα αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του Ηρακλή

Το θρίλερ με την παραμονή ή όχι του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα καλά κρατεί και θα κρατεί μέχρι να αποφασίσει τελικά το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για το μέλλον του «Γηραιού».

Για την ώρα τα πράγματα παραμένουν θολά και το θρίλερ γιγαντώθηκε σήμερα το πρωί, από τη στιγμή που η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Ηρακλής παραιτήθηκε της διαδικασίας εφέσεως της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για την μη χορήγηση άδειας, κάτι που σημαίνει ότι η μη αδειοδότηση του συλλόγου είναι οριστική.

«Κατόπιν της από 25/5/2017 έγγραφης δήλωσης παραίτησης από το δικόγραφο της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (εκκαλούσας), η σημερινή υπόθεση δεν συζητήθηκε. Κατά συνέπεια, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης» ανέφερε η ανακοίνωση και αυτό ερμηνεύτηκε από πολλούς ως οριστικός υποβιβασμός του Ηρακλή.

Όμως, όπως υποστηρίζει το νομικό επιτελείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης «η παραίτηση από την διαδικασία της έφεσης για την αδειοδότηση έγινε για συγκεκριμένους λόγους» και τονίζουν ότι δεν προβλέπεται ο υποβιβασμός μιας ομάδας για μη αδειοδότηση (κι έχουν δίκιο) και προσθέτουν πως θα πρέπει να ισχύει ότι και ίσχυσε και την φετινή σεζόν, δηλαδή περιορισμός στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συμβολαίων. Οι νομικοί της ΠΑΕ αναφέρουν μάλιστα ότι στον ΚΑΠ και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν προβλέπεται κανένας υποβιβασμός.

Η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ από την πλευρά τους ξεκαθάρισαν ότι όποια ομάδα δεν πάρει άδεια τότε καταλαμβάνει την τελευταία θέση για οικονομικούς λόγους και υποβιβάζεται. Και πλέον τον λόγο για το ζήτημα έχει το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter