Το διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Βίκος Cola Elite Neon Cup 2017 στη Nova!

Το διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Βίκος Cola Elite Neon Cup 2017 στη Nova!

Oι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το διήμερο Σάββατο 22 Απριλίου και Κυριακή 23 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, στo Novasports1HD το 4ο διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Βίκος Cola Elite Neon Cup 2017. 

Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι Αποστόλης Λάμπος, Γιώργος Βασιλείου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Όλες οι αναμετρήσεις θα προβληθούν από την υπηρεσία NovaGO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Το Βίκος Cola Elite Neon Cup είναι το πρώτο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων Κ15 στην Ελλάδα, όπου η συμμετοχή όλων των ομάδων γίνεται κατόπιν ειδικής πρόσκλησης. Ο σκοπός του τουρνουά είναι η ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου, προωθώντας την ελληνική φιλοξενία και τον πολιτισμό.

Το διεθνές τουρνουά θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Παιανίας όπου θα λάβουν μέρος συνολικά 12 ομάδες και είναι οι Κράσνονταρ, Αλτινορντού, Παρτίζαν, Χάκεν, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Άρης, Ηρακλής, Καλλιθέα και Απόλλων Χαλανδρίου.

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:

• Σάββατο 22/4, 13:30-19:00 Προημιτελικά

• Κυριακή 23/4, 09:00 Ημιτελικός, 10:30 Μικρός Τελικός, 12:00 Τελικός 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter