To Docville ανιχνεύει τις «Ερωτικές καρτ ποστάλ» της Λένας Κιτσοπούλου την Κυριακή με το Documento

To Docville ανιχνεύει τις «Ερωτικές καρτ ποστάλ» της Λένας Κιτσοπούλου την Κυριακή με το Documento

Η Λένα Κιτσοπούλου αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento αυτή την Κυριακή

Η ηθοποιός και συγγραφέας Λένα Κιτσοπούλου μιλάει στον Παναγιώτη Φρούντζο για τις αιχμηρές «Ερωτικές καρτ ποστάλ από την Ελλάδα» που (κάποια στιγμή) θα ανέβουν στη σκηνή της Στέγης.

Ο ηθοποιός Μανώλης Μαυροματάκης σε συνέντευξη του στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη αναφέρει τις λεπτομέρειες από την εμπειρία της συμμετοχής του στη διεθνή ταινία «Οι μεταφραστές» όπου συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό της Όλγκα Κιριλένκο.

Ο μπαγλαμάς του Μπάτη και τα μπουζούκια του Χιώτη. Η ιστορία της οικογένειας των γνωστών οργανοποιών Τσακιριάν ξεδιπλώνεται μέσα από το ρεπορτάζ της Έμυ Ντούρου.

Με αφορμή την αναδρομική έκθεση της ζωγράφου Μαρίας Φιλοπούλου στον χώρο τέχνης 16 Φωκίωνος Νέγρη η Αφροδίτη Ερμίδη συνομιλεί μαζί της.

Ο ερευνητής Νίκος Κουραχάνης σε συνέντευξη του στην Ηλέκτρα Ζαργάνη αναφέρεται στη στεγαστική επισφάλεια, την εργαλειοποίηση του προσφυγικού και το «εμπόριο» ξενοφοβίας.

Η διδάκτορας Αστικής Κοινωνικής Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Νικολίνα Μυωφά γράφει για την ιστορία των προσφυγικών/εργατικών πολυκατοικιών του Ταύρου.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας μετά από 32 χρόνια στην πιάτσα δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην ποίηση και η συζήτηση του με τον Παναγιώτη Φρούντζο απλώνεται σε διάφορα πεδία.

Το χοτ (ντογκ) σποτ της Μιχαλακοπούλου, η ανθρωπογεωγραφία και τα ευτράπελα της νύχτας μέσα από τη αφήγηση του καντινιέρη Νάσου Αγουρίδη στον Σπύρο Οικόπουλο.

Ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Διαμαντής μιλάει για τον «Θαυμαστό καινούργιο κόσμο» του Χάξλεϊ στην Αφροδίτη Ερμίδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter