Το... «δώρο» του Τασούλα στους βουλευτές…

Ένα δωράκι περίμενε όλους τους βουλευτές από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, για την 46η επέτειο της αποκατάστασης της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας

Η «συμβολική» κίνηση ήταν μια συλλεκτική εκδοτική ανατύπωση των «300 της Βουλής των Ελλήνων», μια έκδοση της εφημερίδας «Καθημερινή», του 1976.

Η έκδοση περιλαμβάνει φωτογραφίες, σύντομα βιογραφικά, διευθύνσεις γραφείων και τηλέφωνα των «300» της πρώτης μεταπολιτευτικής Βουλής των Ελλήνων του 1974.

Όπως διαβάζουμε πρόκειται για ένα «κατάλογο»-τεκμήριο Ιστορίας, που ανατυπώθηκε με την ευγενική άδεια της «Καθημερινής».

Τώρα τι ακριβώς θα χρησιμεύσει στους βουλευτές, είναι απορίας άξιον.

Ίσως το ξεφυλλίσουν και μετά ξεκινήσει να μαζεύει σκόνη…

Μια άλλη λύση θα ήταν κάποιο έργο του Διαφωτισμού… αλλά ίσως και να σκέφτηκε ο κύριος Τασούλας πως αυτά οι βουλευτές τα παίζουν στα δάχτυλα… ακόμα κι αν μερικοί μπερδεύουν τον Μοντεσκιέ με τον Ρουσώ…

Κ. Α.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.