Το είπε κι αυτό ο Τραμπ: «Ευλογία από το Θεό η μόλυνσή μου από τον κορονοϊό» (Video)

Το είπε κι αυτό ο Τραμπ: «Ευλογία από το Θεό η μόλυνσή μου από τον κορονοϊό» (Video)

Σε άλλη μια προκλητική δήλωση προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος σε βίντεο-διάγγελμα που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter χαρακτήρισε την προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό σαν «ευλογία Θεού».

Με βαρύ μακιγιάζ, ο Ντόναλντ Τραμπ διαφήμισε το πειραματικό κοκτέιλ φαρμάκων της από τη Regeneron Pharmaceuticals που έλαβε στο νοσοκομείο λέγοντας πως ήταν το  κλειδί για την ανάρρωσή του. 

Ακολουθώντας την γνωστή τακτική του, ο Αμερικανός πρόεδρος άρχισε να διαφημίζει μια φαρμακευτική ουσία που δεν έχει την άδεια της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, την FDA.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Αισθάνομαι τέλεια», λέει ο πρόεδρος στο βίντεο. «Νομίζω ότι ήταν μια ευλογία από τον Θεό, που κόλλησα . Αυτή ήταν μια ευλογία μεταμφιεσμένη. Το κατάλαβα, άκουσα για αυτό το φάρμακο, είπα να το πάρω. Ήταν δική μου πρόταση» ανέφερε στο βίντεο. 

«Έχουμε το Regeneron και ένα παρόμοιο φάρμακο από την Eli Lilly. Προσπαθούμε να τα κάνουμε διαθέσιμα για όλους, για επείγουσες ανάγκες» πρόσθεσε. 

«Έχουμε πλήρως έτοιμη τη διαδικασία επείγουσας έγκρισης» διαβεβαιώνει ο Πλανητάρχης στο βίντεο, προσθέτοντας ότι τα φάρμακα θα είναι δωρεάν διαθέσιμα, με ειδική μέριμνα για την τρίτη ηλικία, στα άτομα της οποίας η αγωγή θα χορηγείται κατά προτεραιότητα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter