Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Το εκπληκτικό («πικρό») εξώφυλλο του New Yorker για τον Ντόναλντ Τραμπ (Photo)

"Φαίνεται πως σβήνουμε το φως". Με αυτό το πικρό σχόλιο αναφέρεται ο New Yorker στα (πρώτα) έργα και τις ημέρες του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού απεικονίζεται η δάδα του αγάλματος της Ελευθερίας να έχει μόλις σβήσει.

Όπως τονίζει ο ίδιος ο New Yorker στο editorial του «κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, το πρωτοσέλιδο των τευχών στις 13 και 20 Φεβρουαρίου, που είναι επετειακά τεύχη μιας και κλείνουμε 92 χρόνια, θα είχαν μια έκδοση της κλασσικής εικόνας της Rea Irvin με τον δανδή με το μονόκλ Eustace Tilley.

Φέτος ως απάντηση στις αρχικές εβδομάδες της διακυβέρνησης Τραμπ και ειδικά το διάταγμα για την μετανάστευση, παρουσιάζουμε την σκοτεινή εντυπωσιακή εικόνα του John W. Tomac με τον τίτλο "Το σβήσιμο της Ελευθερίας". Συνηθιζόταν το άγαλμα της Ελευθερίας και ο λαμπρή δάδα της να είναι ένα θέαμα καλωσορίσματος για τους μετανάστες. Την ίδια στιγμή ήταν το σύμβολο των αξιών της Αμερικής», δήλωσε ο Tomac.

«Τώρα φαίνεται πως σβήνουμε το φως» πρόσθεσε με νόημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.