Το ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στηρίζει την Ανανεωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σταθερή στην εμπιστοσύνη της προς την αξία των ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διαφοροποίησης, και τους Έλληνες επιχειρηματίες που επιλέγουν να κρατούν τη βάση και δραστηριότητα της επιχείρησής τους στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του επιχειρηματία Πλάτωνα Μαρλαφέκα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας, το Δεκέμβριο 2017. 

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας ήταν από τους πρωτεργάτες της συγκρότησης της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, προβάλλοντας δυναμικά την ανάγκη υποστήριξης ενός σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού μοντέλου ανασυγκρότησης της χώρας, με αιχμή τα ελληνικά προϊόντα υψηλής αξίας που στοχεύουν να κατακτήσουν το μερίδιο που τους αξίζει στην παγκόσμια αγορά.

Το ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στηρίζει την Ανανεωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία που διεκδικεί, με επικεφαλή τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, την ψήφο των Αχαιών επιχειρηματιών στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου να συνεχίσει το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Οι σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η αγορά και η οικονομία, απαιτούν από προσωπικότητες με την κατάρτιση, εμπειρία και διάθεση για προσφορά, όπως ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας που εκπροσωπεί τη Λουξ, ένα από τα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας, να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στα συλλογικά όργανα έκφρασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ελληνικής περιφέρειας, ενισχύοντας καταλυτικά την κοινή προσπάθεια για ανάταξη της οικονομίας και συνολική αναγέννηση της χώρας.

Για το λόγο αυτό, το ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η πρωτοβουλία ελληνικών επιχειρήσεων που διατηρούν το τρίπτυχο Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα συνεισφέροντας έτσι στην προσπάθεια επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και τη μείωση της ανεργίας, στηρίζει την υποψηφιότητα του Πλάτωνα Μαρλαφέκα για τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας και εύχεται καλή επιτυχία στον ίδιο και την παράταξη του.

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν: AGRINO, ΕΨΑ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΛΟΥΞ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΖΑΓΟΡΙ, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ , ΒΙΚΟΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΝΑΚΗ, BRAVA, ΕΖΑ, EYBOIKH ZYMH, ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ,SKAG,ΚΥΚΝΟΣ,FROST HELLAS, PETRONUTS,ΠΑΚΟ, CAPTAINS, ΒΙΟΛΑΝΤΑ,ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, THE WRITING FIELDS, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ,AΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ,ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ,GALENICA ,CAMPER-GAZ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.