Το εθνικά κρίσιμο τηλεφώνημα του Μητσοτάκη στον Κώστα Βαξεβάνη

Το εθνικά κρίσιμο τηλεφώνημα του Μητσοτάκη στον Κώστα Βαξεβάνη

Τα πράγματα είναι σοβαρά και υπερβαίνουν την εμπλοκή – και την τύχη – του Μητσοτάκη.

Αν συνεκτιμηθεί η φορά των πραγμάτων – μετά την επιμονή του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον υπουργό Εργασίας και τον Α/ΓΕΕΘΑ- μετά τον «κωδικό παρακολούθησης» του υπουργού Χατζηδάκη, θα προκύψει και αποκάλυψη κωδικού για τον στρατηγό Φλώρο.

Τουλάχιστον αυτό εκτιμούν πολλά ΜΜΕ και πολιτικοί παρατηρητές.

Με άλλα λόγια τα πράγματα είναι σοβαρά και υπερβαίνουν την εμπλοκή – και την τύχη- του Μητσοτάκη.

Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας η αποκάλυψη για την παρακολούθηση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων είναι «θέμα που ακουμπά την υπόσταση της Ελλάδας».

Ο καθένας αντιλαμβάνεται γιατί. Το θέμα είναι αν το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο Μητσοτάκης, που εμφανίζεται συχνά -πυκνά ως πατριώτης, περισσότερο και από τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Αν πράγματι έχει τόσο βαθιά εθνική συνείδηση, μπορεί να σώσει την κατάσταση με ένα απλό τηλεφώνημα στον Κώστα Βαξεβάνη:

-Να τον παρακαλέσει, ότι αν πράγματι έχει στοιχεία για την παρακολούθηση Φλώρου- εξηγώντας ότι «δεν τα δεν γνώριζε, αλλιώς δεν θα το επέτρεπε» και τα σχετικά- να μην τα δημοσιεύσει για εθνικούς λόγους και σε αντάλλαγμα ο ίδιος θα υποβάλει την παραίτηση του – και του δίνει μάλιστα και την είδηση αποκλειστικά για το Documento.

Δύσκολο, αλλά τίποτε άλλο δεν του απομένει. Τι θα κάνει ο Βαξεβάνης θα είναι δικό του θέμα πλέον. Αν δεν… δεχτεί την παραίτηση, αναλαμβάνει και την ευθύνη…

Πηγή: ieidiseis.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter