Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Το «Έθνος της Κυριακής» ανακαλεί δημοσίευμα για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη

Ανακαλεί το «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» δημοσίευμα της 17ης Ιανουαρίου 2016, που αφορούσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Η εφημερίδα προχώρησε σε γραπτή ανάκληση του δημοσιεύματος, την οποία και δημοσίευσε, ενώ «κατέβασε» το επίμαχο δημοσίευμα και από την ηλεκτρονική της έκδοση ethnos.gr.

Ειδικότερα η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» στη δήλωση ανάκλησης στη σελίδα 7 του χθεσινού της φύλλου αναφέρει τα εξής: «Η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» σε ό,τι αφορά το δημοσίευμά της στο φύλλο της 17ης Ιανουαρίου 2016 με τίτλο: «Ο δημοσιογράφος που ... έβαλε δίδακτρα στη δημόσια Παιδεία», που αναφέρεται στο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, δηλώνει ότι ανακαλεί τις όποιες ανακριβείς πληροφορίες του εν λόγω δημοσιεύματος, που τον αδίκησαν.

Η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» δηλώνει επίσης ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.