Το εξώδικο της Μαρέβας και η απάντηση του Documento (Photos)

Το εξώδικο της Μαρέβας και η απάντηση του Documento (Photos)

Η κίνηση εντυπωσιασμού με τα εξώδικα της Μαρέβας Μητσοτάκη γεννά πολλά ερωτήματα.

Χθες η Μαρέβα Μητσοτάκη,  ισχυριζόμενη ότι τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τη σχέση της με τον Τζον Σφακιανάκη τη συκοφαντούν, απέστειλε εξώδικα προς τους υπουργούς Δημήτρη Τζανακόπουλο και Νίκο Παππά και προς τους εκδότες Κώστα Βαξεβάνη της Εφημερίδας Documento, Νικόλα Βουλέλη της Εφημερίδας των Συντακτών και Γιάννη Φιλιππάκη της εφημερίδας Δημοκρατία. Όλα αυτά, ενώ κατονομάζει τους υπουργούς για δυσφήμιση, την ώρα που ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής κατονόμασε τον Τζον Σφακιανάκη ως πραγματικό μεσάζοντα στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία. 

Ιδού το εξώδικο που απέστειλε στο Documento

H απάντηση του Documento

Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα, που “βγάζει στη σέντρα” τη Νέα Δημοκρατία, επί της ουσίας το ερώτημα είναι γιατί η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη θεωρεί συκοφαντική δυσφήμιση τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον κ.Τζον Σφακιανάκη, μέλος της Endeavor στην Σαουδική Αραβία, της εταιρίας δηλαδή που ίδρυσε η Μαρέβα Μητσοτάκη και είναι αντιπρόεδρος στο ελληνικό τμήμα. Ο κ. Σφακιανάκης, μοιράζεται την πληροφορία μόνος του – στο βιογραφικό του, όπως και η ίδια στο δικό της.

Όλες οι πληροφορίες είναι δημόσιες και το μόνο που συνέβη από εκεί και πέρα, είναι να παρουσιαστούν και να ενωθούν οι κουκκίδες. Καμία διαστρέβλωση και κανένα κατασκευασμένο συμπέρασμα. 

Κανείς δε σχολίασε κάτι περισσότερο από το γεγονός ότι και των δύο τα ονόματα εμφανίζονται στις διοικήσεις του ίδιου μη κυβερνητικού οργανισμού. 

Οπότε η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη καλό θα ήταν να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους που  την οδήγησαν στα… εξώδικα, πέρα από τους προφανείς λόγους εντυπωσιασμού…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter