Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μανώλη Γλέζου

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μανώλη Γλέζου

Η οικογένεια του Μανώλη Γλέζου ευχαρίστησε όλους όσοι αποχαιρέτησαν τον θρυλικό αγωνιστή της Αριστεράς.

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο, υπό τη σκιά του Βράχου της
Ακρόπολης, με τη σημαία να κυματίζει μεσίστια. Η οικογένεια του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος «έφυγε» τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών, με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι αποχαιρέτησαν μαζί της μέσω «μιας λέξης, μιας σκέψης, ενός κειμένου, ενός χειροκροτήματος…» (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά) τον αγωνιστή της Αριστεράς.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα Τετάρτη 1η του Απρίλη, εμείς, η οικογένειά του, αποχαιρετήσαμε με οδύνη τον αγαπημένο μας Μανώλη Γλέζο. Οι σε βάθος συζητήσεις μας, οι ιστορίες που ακούραστα έλεγε, τα ταξίδια μας, το σφίξιμο του χεριού και η αγκαλιά, τα βιβλία του με τις αφιερώσεις, θα είναι για μας πολύτιμες αναμνήσεις.

Tο ήθος του, η μαχητικότητά του, οι αγώνες του για ειρήνη, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη θα αποτελούν φάρο μας. Το όνομά του, τα οράματά του και ο τρόπος που πορεύτηκε στη Γη ακριβή παρακαταθήκη.

Όλους όσοι τον αποχαιρέτησαν μαζί μας με μια λέξη, μια σκέψη, ένα κείμενο, μία φωτογραφία, ένα ποίημα, ένα λουλούδι και μια ζωγραφιά στην πόρτα του σπιτιού του, μία δωρεά, ένα τραγούδι, ένα χειροκρότημα, ένα δάκρυ, το χτύπημα της καμπάνας, θερμά ευχαριστούμε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter