Συνέβη στην Κύπρο

Το Facebook κατέβασε φωτογραφία ηθοποιού που θήλαζε το μωρό της!

Αναχρονιστικές αντιλήψεις επικρατούν στο Facebook, ή τουλάχιστον ανάμεσα στους χρήστες του…

Έτσι, μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μέλανη Στέλιου να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της δημόσια, αλλά και διακριτικά, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, προκάλεσε κύματα διαμαρτυρίας από αντιφρονούντες (όπως και κύματα συμπαράστασης), από άντρες και γυναίκες που την κατηγορούσαν λίγο πολύ για προσβολή δημόσιας αιδούς!

Τα μηνύματα ποικίλαν από σεξιστικά (των αντρών) μέχρι περίπου μισογυνικά των γυναικών, που την προέτρεπαν να καλύψει το στήθος όσο θηλάζει. Κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών προχώρησαν και ένα βήμα παραπάνω και κατήγγειλε στο Facebook (όπου επίσης ανέβηκε) τη φωτογραφία, με αποτέλεσμα η φωτογραφία να κατέβει αυτόμα προσωρινά από τη δημόσια θέα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι να εξεταστεί τι ακριβώς περιέχει. Το Facebook έχει δεδηλωμένη πολιτική υπέρ του θηλασμού και επιτρέπει τις φωτογραφίες γυναικών που θηλάζουν, επομένως η φωτογραφία αναμένεται σύντομα να επανεμφανιστεί σε όλους τους χρήστες που έχουν πρόσβαση στο προφίλ της κ. Στέλιου.

Μέχρι τότε όμως τότε οι κοινωνίες θα εκτίθενται από τον πουριτανισμό τους!

Πηγή: politis.com.cy

Posted by Melanie Steliou Nicolaou on Montag, 17. Juli 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.