To Facebook μπαίνει στα «χωράφια» του Tinder

To Facebook μπαίνει στα «χωράφια» του Tinder

Όχι ότι δε γινόταν, αλλά πλέον οι χρήστες του Facebook θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το πλέον δημοφιλές Μέσο κοινωνικής δικτύωσης και για… ραντεβουδάκια, με πολύ πιο πρακτικό και «ασφαλή» τρόπο που, πλέον, θα είναι ευθέως ανταγωνιστικός με τις υπάρχουσες εφαρμογές που εξυπηρετούν αυτό το σκοπό, όπως, για παράδειγμα, το Tinder.

Ειδικότερα, από χθες το Facebook επέκτεινε την εφαρμογή «Facebook Dating» και στην Ευρώπη, και φιλοδοξεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο τους 1,5 δισ. χρήστες που έχουν ήδη έρθει σε επαφή στις 20 χώρες όπου μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη η εφαρμογή.

Τα χαρακτηριστικά

Το Facebook Dating αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία μέσα στο Facebook, καθώς ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ Facebook Dating μέσα από λίγα μόνο κλικ.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Ιστορίες: Οι ιστορίες στο Dating δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητά του, ώστε να μπορέσει να βρείτε μια ουσιαστική σχέση με κάποιον που ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγματα με εκείνος. Αν επιλέξει να συνδέσει και να μοιραστεί Facebook ή Instagram Stories στο προφίλ του, θα μπορεί να δείξει, αντί να πει, στους χρήστες ποιος είναι και να γνωρίσει κάποιον καλύτερα πριν και μετά από την αντιστοίχιση που γίνεται μέσω της εφαρμογής.

Secret Crush: Η λειτουργία Secret Crush επιτρέπει στο χρήστη να εξερευνήσει πιθανές σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίζει ήδη στο Facebook ή / και το Instagram. Από προεπιλογή, το Facebook Dating δεν θα ταιριάξει το χρήστη με τους φίλους του στο Facebook, αλλά αν επιλέξει να χρησιμοποιήσει την λειτουργία «Secret Crush», θα μπορεί να επιλέξει έως εννέα από τους φίλους του στο Facebook ή τους ακολούθους του στο Instagram, για τους οποίους ενδιαφέρεται.

Εάν το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεται τον προσθέσει κι εκείνο στη δική του λίστα «Secret Crush», τότε η εφαρμογή θα θεωρήσει ότι ταιριάζουν και μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία. Εάν το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεται ο χρήστης δεν χρησιμοποιεί την λειτουργία «Dating», δεν έχει δημιουργήσει μια «Secret Crush» λίστα ή δεν έχει βάλει τον συγκεκριμένο χρήστη στη λίστα, τότε κανένας (ούτε καν το ίδιο το άτομο) δεν θα γνωρίζει ότι ο χρήστης εισαγάγει το όνομά του στη λίστα.

Εκδηλώσεις και Ομάδες: Ο χρήστης μπορείτε να επιλέξει να βλέπει άτομα που χρησιμοποιούν το Facebook Dating και έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα επιλέγοντας να συμπεριλάβει τις Εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν και τις Ομάδες που συμμετέχει στην λειτουργία Dating. Έτσι, εάν, για παράδειγμα, θέλει να γνωρίσει κάποιον εξίσου φιλόζωο με εκείνον, μπορεί να βρει χρήστες της εφαρμογής που είναι μέλη στις ίδιες φιλοζωικές ομάδες με εκείνον.

Εικονικό Dating: Έστω ότι ο χρήστης ήρθε σε επαφή με κάποιον μέσω της εφαρμογής και πρόκειται να κάνει την πρώτη του βιντεοκλήση. Χάρη στο ειδικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής μπορεί να ξεκινήσει την βιντεοκλήση του πατώντας επάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο που υπάρχει στη συνομιλία.

Με την έναρξη της κλήσης θα σταλεί μία πρόσκληση και μόλις την αποδεχτεί ο συνομιλητής του, η βιντεοκλήση θα ξεκινήσει και θα μπορέσει να γνωρίσει ο ένας τον άλλον καλύτερα.

Το όνομα του χρήστη καθώς και η φωτογραφία προφίλ που έχει στην εφαρμογή Dating θα εμφανίζονται κατά την έναρξη της κλήσης.

Η εφαρμογή δε θα προτείνει στο χρήστη τους τρέχοντες φίλους του στο Facebook ως πιθανές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ούτε θα τους ειδοποιήσει ότι ο χρήστης έχει εγγραφεί στην εφαρμογή Dating.

Για παράδειγμα, το προφίλ γνωριμιών του χρήστη, τα μηνύματα γνωριμιών και τα άτομα που τον αρέσουν ή ταιριάζει στο Dating, δεν θα εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων στο Facebook.

Διαθεσιμότητα

Από χθες η εφαρμογή «Facebook Dating» είναι διαθέσιμη σε Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Λετονία, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία , Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Facebook Dating είναι επίσης διαθέσιμο επί του παρόντος και σε 20 άλλες χώρες: Αργεντινή, Βολιβία, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Γουιάνα, Λάος, Μαλαισία, Μεξικό, Παραγουάη, Περού, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Σουρινάμ, Ταϊλάνδη, Ηνωμένες Πολιτείες, Ουρουγουάη και Βιετνάμ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter