Το Facebook «μπλόκαρε» τη σελίδα του alterthess.gr

Το Facebook «μπλόκαρε» τη σελίδα του alterthess.gr

Η συνεργατική ιστοσελίδα δεν έχει πλέον «φωνή» στο Facebook το οποίο μπλόκαρε από το πρωί της Παρασκευής το περιεχόμενό της για «παραβίαση των όρων της κοινότητας»

Οι δημοσιεύσεις που παραπέμπουν στην ιστοσελίδα έχουν σβηστεί από το facebook ενώ κανείς χρήστης δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει κάποιο link στο Alterthess. 

Το alterthess.gr είναι ένα συνεργατικό εγχείρημα με στόχο την ανάδειξη ειδήσεων οι οποίες «αποσιωπούνται» από τα περισσότερα ΜΜΕ. Από το 2010, η εν λόγω ιστοσελίδα έχει συνδεθεί με ανάδειξη κινημάτων της Θεσσαλονίκης, περιβαλλοντικούς αγώνες, διεκδικήσεις εργαζομένων αλλά και κινητοποιήσεις για δικαιώματα προσφύγων. 

«Θεωρούμε απαράδεκτη την απαγόρευση του και έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες για την άρση της. Μόλις έχουμε κάποιο σχετικό νέο θα σας ενημερώσουμε. Ως τότε σας καλούμε να μας στηρίξετε κοινοποιώντας αυτό το post και κάνοντας αναφορά στο facebook στο παρακάτω link λέγοντας ότι: «H ιστοσελίδα alterthess. gr δεν παραβιάζει τους όρους της κοινότητας του facebook και ζητάμε την επαναφορά της. The website alterthess is not against facebook Community Standards and we demand to unblock it», αναφέρουν τα μέλη του εγχειρήματος σε ανάρτησή τους με στόχο την επαναφορά της σελίδας τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter