To Facebook υποστηρίζει τις προσπάθειες για το μαζικό εμβολιασμό

To Facebook υποστηρίζει τις προσπάθειες για το μαζικό εμβολιασμό

Το Facebook ανακοίνωσε ότι σύντομα θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την υποστήριξη και ενίσχυση του μαζικού εμβολιασμού στην Ελλάδα, στο πλαίσιο για την αντιμετώπιση και της εποχιακής γρίπης.

Στις πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνεται η έναρξη μιας νέας ενημερωτικής εκστρατείας για το εμβόλιο της γρίπης, που θα συμπεριλαμβάνει νέες δυνατότητες σε υπηρεσίες και προϊόντα του Facebook, τα οποία θα παρέχουν επιπλέον ενημερωτικό υλικό σχετικό με το εμβόλιο από το ελληνικό υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας συνιστούν τον εμβολιασμό της πλειονότητας του πληθυσμού για την γρίπη κάθε χρόνο. Φέτος, πιστεύουν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ταυτόχρονης νόσησης από γρίπη και COVID-19 σε συγκεκριμένα άτομα.

Προκειμένου να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση των Ελλήνων σχετικά με τη σημασία του εμβολιασμού, το Facebook θα συμπεριλάβει ευκρινείς υπενθυμίσεις για τον εμβολιασμό και ενημερωτικές πηγές από το υπουργείο Υγείας στη ροή ειδήσεων και στο κέντρο πληροφοριών COVID-19.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter