Το «φάουλ» Αυγενάκη για… «απόλυτη τεκμηρίωση»

Το «φάουλ» Αυγενάκη για… «απόλυτη τεκμηρίωση»

Μούσκεμα τα έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί την κόντρα Ολυμπιακού ΠΑΟΚ, ή Μαρινάκη Σαββίδη αν προτιμάτε.

Εν μέσω του τοξικού κλίματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά και απειλεί την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Πλέον, η κυβέρνηση και ο ίδιος ο υφυπουργός, έχουν γίνει «κόκκινο πανί» για την οπαδική μάζα του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς στο παιχνίδι με τον Βόλο την Δευτέρα αναρτήθηκαν πανό κατά του Αυγενάκη και ακούστηκαν συνθήματα κατά του Μητσοτάκη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κλήθηκε να περπατήσει και επικοινωνιακά σε ένα τεντωμένο σχοινί. Τη μία άκρη κρατά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και το άλλο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Ωστόσο, αμέσως μετά την έκδοση του πορίσματος της ΕΕΑ, ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε μία τοποθέτηση που μάλλον… θα έπρεπε να μην είχε κάνει καθώς άφησε υπόνοιες για την ΕΕΑ λέγοντας πως περιμένει: «απόλυτη τεκμηρίωση». Τι εννοούσε ο Αυγενάκης; Μόνο εκείνος ξέρει… αφήνοντας υπόνοιες ότι μπορεί και να μην υπάρχει στο πόρισμα της ΕΕΑ. Αλλά τότε το ακριβώς επιτροπή είναι αυτή που βγάζει πόρισμα χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση. Δηλαδή η επιτροπή αφήνει παράθυρο για ανατροπή της ίδιας της απόφασης από άλλο όργανο;

Ο Αυγενάκης μάλλον τα μπέρδεψε θέλοντας να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Μόνο που πλέον το πρόβλημα επεκτείνεται ως κορονοϊός και ο ίδιος δεν φαίνεται ότι είναι σε θέση να το λύσει.

Διαβάστε επίσης

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Σκέψεις για απόσυρση όλων των τμημάτων του από τα εγχώρια πρωταθλήματα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Απαιτούμε από τον Μητσοτάκη την απομάκρυνση του Αυγενάκη

Εισήγηση από την ΕΕΑ για την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το πρωτάθλημα

Απειλεί με αποχώρηση από τη ΝΔ ο Ζαγοράκης λόγω ΠΑΟΚ – Η δήλωση του ευρωβουλευτή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter