Το ΦΕΚ του διορισμού των δημοσιογράφων Βλαστάρη και Μητρόπουλου στο Μαξίμου (έγγραφο)

Με ΦΕΚ που έχει ημερομηνία 6 Αυγούστου 2019 έγινε γνωστός ο διορισμός των πουλέν του Τεγόπουλου και του Ψυχάρη στο Μαξίμου.

Ο λόγος για τον πάλαι ποτέ διευθυντή της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας Γιάννη Βλαστάρη και τον για μικρό διάστημα διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Δημήτρη Μητρόπουλο, που ανήκουν εδώ και αρκετό διάστημα στην στενή επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα όπως έχει γράψει το Documento και οι δυο είναι εκ των λογογράφων του.

Διαβάστε ακόμη: Τα πουλέν Τεγόπουλου, Ψυχάρη, Αλαφούζου στο Μαξίμου

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, ο διορισμός τους ισχύει από 9 Ιουλίου 2019. Ο μεν Γιάννης Βλαστάρης διορίστηκε σε θέση Προϊσταμένου στο Γραφείο Επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού. Ο δε Δημήτρης Μητρόπουλος σε θέση Προϊσταμένου στο Γραφείο Θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Και των δυο «οι μηνιαίες αποδοχές του ορίζονται σε ποσοστό 100% του συνόλου των μηνιαίων αποδοχών που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας Ειδικών Θέσεων, με τα κάθε είδους επιδόματα και προσαυξήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.