Το φινάλε των play offs της Super League στη Nova!

Το φινάλε των play offs της Super League στη Nova!

Δείτε live την Τετάρτη 31/5, τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Πανιώνιος – ΑΕΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 20:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Πανιώνιος – ΑΕΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League (https://www.youtube.com/watch?v=xqEHqR1i91E) που θα κρίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Πιο αναλυτικά, στο Novasports1HD στην υπηρεσία NovaGO και ηχητικά στο Novasports.gr, θα μεταδοθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Νίκου Τζουάννη. Την ίδια ώρα στο Novasports2HD, στην υπηρεσία NovaGO και ηχητικά στο Novasports.gr, θα προβληθεί ο αγώνας Πανιώνιος – ΑΕΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και των ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Μανώλη Βογιατζάκη.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα των αγώνων από τις 19:00 στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO, καθώς και στο WebTV και στα Social Media του Novasports.gr (WebTV, Facebook & Youtube) με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλο με όλα τα τελευταία νέα των τεσσάρων ομάδων. Αμέσως μετά το τέλος των δύο αναμετρήσεων θα συνεχιστεί η εκπομπή στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO και στο WebTV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) με τα στιγμιότυπα, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ από τη Τούμπα και τη Νέα Σμύρνη. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter