Το… φοβερό επίτευγμα Σταϊκούρα: Όγδοοι από το… τέλος στις δαπάνες για κορονοϊό στην ΕΕ

Το… φοβερό επίτευγμα Σταϊκούρα: Όγδοοι από το… τέλος στις δαπάνες για κορονοϊό στην ΕΕ

Mε δήλωσή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Συντονιστής Οικονομικού Κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποκαλύπτει παραστατικά πώς ο κ. Σταϊκούρας “κατάφερε” να φέρει την Ελλάδα όγδοη από το τέλος στις δαπάνες για τον κορονοϊό στην Ευρώπη.  

Στη δήλωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Εχθές κατηγόρησα τον κ. Σταϊκούρα ότι κακοποιεί εξίσου την θέση του Υπουργού Οικονομικών με αυτή του καθηγητή πανεπιστημίου. Βαριά κουβέντα. Άδικη όμως;

Ο κ. Σταϊκούρας βγήκε και απάντησε ότι δεν παραποιεί τα στοιχεία και ότι για παράδειγμα δεν είμαστε δεύτεροι από το τέλος σε δαπάνες για τον κορονοϊό στην Ευρώπη όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά με βάση τα σημερινά στοιχεία 8οι από το τέλος. Φοβερό επίτευγμα θα έλεγε κανείς. Αλλά πως αλήθεια ανεβήκαμε 6 θέσεις;

Πολύ απλά, οι άλλες χώρες δεν επικαιροποίησαν τα στοιχεία τους. Έτσι η Ελλάδα που απέστειλε στοιχεία για τις 21 Σεπτεμβρίου φαίνεται για παράδειγμα να έχει ξοδέψει λίγο περισσότερα από την Αυστρία. Απλώς τα στοιχεία της Αυστρίας είναι από τις 6 Μαΐου. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες 5 χώρες.

Συμπερασματικά, όσο και να βασανίσει τα στοιχεία ο κ. Σταϊκούρας η Ελλάδα παραμένει στον πάτο της Ευρώπης σε δαπάνες για την αντιμετώπιση του COVID.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter