Το FREEWIN μοιράζει κέρδη έως και 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν – Διασκεδαστικό, καθημερινό και μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το FREEWIN μοιράζει κέρδη έως και 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν – Διασκεδαστικό, καθημερινό και μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το διασκεδαστικό και εντελώς δωρεάν FREEWIN στα καταστήματα ΟΠΑΠ δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να διεκδικούν μέχρι και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα. Όπως εξηγεί ο κ. Βασίλης Διαμαντίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καστοριά, η συμμετοχή στο FREEWIN γίνεται εντελώς δωρεάν μέσω του OPAP Store App. «Για πρώτη φορά οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα, χωρίς να ξοδέψουν καθόλου χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και την εφαρμογή OPAP Store App στο κινητό τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Διαμαντίδης.

Βασίλης Διαμαντίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καστοριά

Πώς μπορεί να διεκδικήσει κανείς έως και 100.000 ευρώ

Όσον αφορά το πώς παίζεται, ο κ. Διαμαντίδης εξηγεί: «Η συμμετοχή στο FREEWIN είναι πολύ εύκολη. Εφόσον οι παίκτες βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN, μέσα από την εφαρμογή OPAP Store Αpp. Στην οθόνη τους εμφανίζονται δύο κλειστές κάρτες. Στόχος είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP, ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε όποιο επίπεδο επιθυμούν, λαμβάνοντας και το αντίστοιχο έπαθλο. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα κερδίζει 100.000 ευρώ. Αν επιλέξει τη λάθος κάρτα, μπορεί να παίξει και την επόμενη ημέρα, ξανά δωρεάν».

Πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ ενημερώνονται για το FREEWIN

Η συμμετοχή στο «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Όπως αναφέρει ο κ. Διαμαντίδης, «όλοι οι πελάτες του καταστήματός μας δοκιμάζουν καθημερινά την τύχη τους στο FREEWIN και αρκετοί από αυτούς έχουν κερδίσει σημαντικά ποσά. Μάλιστα, όπως αναφέρεται και στην εφαρμογή OPAP Store App, το FREEWIN έχει μοιράσει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ μέχρι σήμερα. Επίσης, αν κάποιος παίξει FREEWIN και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει φανταστικά δώρα».

Πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ ενημερώνονται για το FREEWIN

 

Μυστικά & Documento

10/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter