Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Άδωνης για τα 172.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Παρομοίασε τον Τσίπρα με τον Στάλιν και τον Άσαντ

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Άδωνης για τα 172.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Παρομοίασε τον Τσίπρα με τον Στάλιν και τον Άσαντ

Δεν μπορεί να το χωνέψει ο Άδωνης Γεωργίαδης πως 172.000 μέλη ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, με το κόμμα να βγαίνει εντυπωσιακά ενισχυμένο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ προσπάθησε με ειρωνείες να κρύψει τον πανικό που έχει προκαλέσει στη ΝΔ το αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Αν μου πείτε ότι στην ελληνική κοινωνία έγινε κάποιου είδους μεγάλος σεισμός από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, με συγχωρείτε δεν έγινε». Μάλιστα, είπε ότι δεν ήταν καν «πολιτικό γεγονός».

Παράλληλα, προχώρησε και πάλι σε συγκρίσεις, μια κλασσική μέθοδο που χρησιμοποιεί φτάνοντας στο σημείο να συγκρίνει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Άσαντ στη Συρία και τον Στάλιν, αν και έσπευσε να συμπληρώσει ότι «τον Μητσοτάκη τον εξέλεξαν 450.000 άνθρωποι».

Βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε αρχηγός της ΝΔ σε μια διαδικασία, όπου ψήφιζαν όχι μόνο τα μέλη του κόμματος αλλά και ψηφοφόροι άλλων κομμάτων λαμβάνοντας 115.000 ψήφους στον πρώτο γύρο και 173.000 στο δεύτερο. Ωστόσο, ούτε αν τα προσθέσει κανείς δεν βγάζει 450.000 για κακή τύχη του κ. Άδωνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter