To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με Grand Gold Quality Award για την άριστη ποιότητα και γεύση του

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με Grand Gold Quality Award για την άριστη ποιότητα και γεύση του

Μία ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε και φέτος το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, αποσπώντας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το «Grand Gold Quality Award», την ανώτατη διάκριση από τον Οργανισμό Monde Selection, Διεθνή Φορέα Γεύσης και Ποιότητας. Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της άριστης ποιότητας και γεύσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, το οποίο παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια.

Ο οργανισμός Monde Selection, με έδρα τις Βρυξέλλες, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους φορείς αξιολόγησης, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από μια λεπτομερή διαδικασία αξιολόγησης, επιβραβεύει και πιστοποιεί προϊόντα, με βάση μια σειρά στοιχείων και χαρακτηριστικών που αποδεικνύουν την άριστη ποιότητα και γεύση τους. Στη φετινή αξιολόγηση το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ξεχώρισε, ανάμεσα σε κορυφαία ποιοτικά προϊόντα, σημειώνοντας υψηλό ποσοστό σε κάθε κατηγορία.

Η Ναταλία Παπαναστασίου, Senior Brand Manager ΑΥΡΑ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το Grand Gold Quality Award, την ανώτατη διάκριση που έλαβε και φέτος το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από τον οργανισμό Monde Selection. Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς αποτελεί πειστήριο της αδιάκοπης προσπάθειας και της προσήλωσης μας σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας του προϊόντος που παράγουμε. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα ασφαλές προϊόν υψηλής ποιότητας, όπως το έχουν γνωρίσει μέχρι σήμερα».

Η χρυσή αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βραβεύσεων και διακρίσεων του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, οι οποίες επιβεβαιώνουν την εξαιρετική ποιότητα και γεύση που απολαμβάνει καθημερινά κάθε καταναλωτής. Τον περασμένο χρόνο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κατάφερε να αποσπάσει ένα ακόμη «Grand Gold Quality Award» καθώς και δυο ακόμη σημαντικές διακρίσεις: το «Crystal Taste Award» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi-, καθώς επίσης και τη σπουδαία διάκριση «DLG International Award 2018 in Gold», από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter