Το HEAL Academy τίμησε τους Νοσηλευτές και τις Μαίες

Το HEAL Academy τίμησε τους Νοσηλευτές και τις Μαίες

Το HEAL Academy, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, Hellenic Healthcare Group, τίμησε τους Νοσηλευτές και τις Μαίες, σε Επετειακό Σεμινάριο που διεξήχθη το Σάββατο 15 Μαΐου 2021, στις εγκαταστάσεις του κέντρου.

Το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και οι μαίες για τον Όμιλο Hellenic Healthcare Group, αποτελούν πρωταρχικό και αναπόσπαστο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού του. Είναι οι ήρωες της πρώτης γραμμής, που με δύναμη ψυχής, σεβασμό και με ευθύνη για την ανθρώπινη ζωή, δίνουν καθημερινό αγώνα να παρέχουν εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή και να προασπίζουν το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία.

Οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα workshop και διαλέξεις των ομιλητών από τα Θεραπευτήρια του Ομίλου Hellenic Healthcare Group (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta Interclinic).

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες, ενημερώθηκαν για ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν κατευθυντήριες οδηγίες αλλά και βέλτιστες πρακτικές στην πρόληψη των χειρουργικών λοιμώξεων αλλά και των λοιμώξεων στην κύηση, για τα σύγχρονα εργαλεία νοσηλευτικής για την εκτίμηση του ασθενή αλλά και για θέματα διασφάλισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων στην καθημερινή νοσηλευτική πρακτική.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter