Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λουκά Παπαδήμο

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λουκά Παπαδήμο

Στη δημοσιότητα βγήκε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».

Μετά την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται.

Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους».

Η… γκάφα του Ευαγγελισμού

Αξίζει να σημειωθεί για τους πιο… παρατηρητικούς πως το νοσοκοεμίο «Ευαγγελισμός» έχει πραγματοποιήσει μία μικρή «γκάφα» καθώς το ιατρικό ανακοινωθέν ξεκινά λέγοντας «Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος…». Το θέμα είναι πως η επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό συνέβη στις 18.30.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η λάθος ώρα στο ιατρικό ανακοινωθέν οφείλεται στο γεγονός ότι τα ρολόγια του νοσοκομείου δεν έχουν αλλάξει ώστε να ακολουθούν την θερινή ώρα, με αποτέλεσμα να δείχνουν μία ώρα πίσω.

Μυστικά & Documento

18/07/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter