«Το ημερολόγιο της Βέριτι» – Το νέο best seller της Κολίν Χούβερ σε ειδική έκδοση με bonus κεφάλαιο

«Το ημερολόγιο της Βέριτι» – Το νέο best seller της Κολίν Χούβερ σε ειδική έκδοση με bonus κεφάλαιο

Η αμερικανίδα Κολίν Χούβερ έχει γράψει μυθιστορήματα και νουβέλες που έχουν διαβαστεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και έχουν φτάσει στην πρώτη θέση των New York Times.

Το νέο μυθιστόρημά της με τίτλο «Το ημερολόγιο της Βέριτι» κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Η ιστορία ξεκινά με τη Λόουεν Άσλι, μια συγγραφέα η οποία τη στιγμή που βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, ως δια μαγείας της γίνεται μια εξαιρετική επαγγελματική πρόταση.

Ο Τζέρεμι Κρόφορντ είναι ο σύζυγος της φημισμένης συγγραφέως Βέριτι Κρόφορντ, η οποία έχει τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο. Και αυτή δεν είναι η μόνη τραγωδία που έχει βιώσει η οικογένεια Κρόφορντ… Η Λόουεν προσλαμβάνεται για να βρει υλικό στο αρχείο και στις σημειώσεις της Βέριτι και να ολοκληρώσει τα τελευταία βιβλία της. Όσο βρίσκεται όμως στο σπίτι των Κρόφορντ, αισθάνεται κάτι σκοτεινό να την κυκλώνει. Σύντομα θα βρεθεί προ εκπλήξεων και θα αντιληφθεί ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

«Ακούω το κρακ του κρανίου του πριν το αίμα του με πιτσιλίσει παντού. Μου ξεφεύγει μια πνιχτή κραυγή και οπισθοχωρώ γρήγορα προς το πεζοδρόμιο. Το τακούνι μου πιάνεται στο κράσπεδο και αρπάζομαι από τον στύλο ενός σήματος που λέει “Απαγορεύεται η στάθμευση” για να μην πέσω. Μέχρι πριν από λίγα δευτερόλεπτα ο άντρας στεκόταν μπροστά μου. Περιμέναμε μαζί με άλλους στη διάβαση να γίνει πράσινο το φανάρι για να περάσουμε, αλλά εκείνος βιάστηκε με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ένα φορτηγό. Όρμησα μπροστά σε μια προσπάθεια να τον σταματήσω, αλλά τα χέρια μου άρπαξαν το κενό καθώς εκείνος έπεφτε κάτω. Έκλεισα τα μάτια μου πριν δω τις ρόδες να συνθλίβουν το κεφάλι του, αλλά το άκουσα να σκάει σαν τον φελλό της σαμπάνιας που πετάγεται».

Το best seller της Colleen Hoover σε ειδική έκδοση με bonus κεφάλαιο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα σε μετάφραση της Νέλλας Γιατράκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter