Το ίντερνετ τρόλαρε ανελέητα την κατάθεση Ζάκερμπεργκ στο Κογκρέσο (Photos)

Το ίντερνετ τρόλαρε ανελέητα την κατάθεση Ζάκερμπεργκ στο Κογκρέσο (Photos)

Πάρτι έγινε στα social media με την κατάθεση του Μαρκ Ζάκερμπεργκ στην ειδική επιτροπή του Κογκρέσου, μετά το σκάνδαλο για την Cambridge Analytica που προκαλεί σοβαρούς τριγμούς στο θηριώδες οικοδόμημα του Facebook.

Ο CEO της τεράστιας κοινωνικής πλατφόρμας βρέθηκε αντιμέτωπος με τα μέλη της επιτροπής, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, όπως σχολίασαν και πολλοί χρήστες του ίντερνετ, δεν είναι και τόσο… τεχνολογικά προηγμένη, με αποτέλεσμα πολλές φορές να φαίνεται ότι τα μέλη του Κογκρέσου δεν καταλάβαιναν και τα ίδια τι ρωτούσαν, αλλά και ο Ζάκερμπεργκ δεν ήταν και σε θέση να τους δώσει να καταλάβουν τι απαντούσε.

Σε κάθε περίπτωση, το Twitter, που παρακολουθούσε live την κατάθεση του Ζάκερμπεργκ, δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο, από το ειδικό «μαξιλαράκι» στο οποίο κάθισε, μέχρι τα ηλικιωμένα μέλη του Κογκρέσου που έγιναν σε χρόνο dt memes.

Το εμφανώς αμήχανο ύφος του Ζάκερμπεργκ, ο οποίος είναι γνωστός για το ότι δε συμπαθεί ιδιαίτερα την έκθεση στα media, αλλά και το κοστούμι με το οποίο εμφανίσθηκε, μια και είναι επίσης γνωστό ότι εμφανίζεται πάντα με τζιν και μακό ως… στολή εργασίας δεν πέρασαν απαρατήρητα, ενώ πολλοί έκαναν και συνειρμούς με… ρομπότ.

https://twitter.com/MatthewTeague/status/983788401190211584

https://twitter.com/AWolfeful/status/983780975225192448

Το μαξιλαράκι πάνω στο οποίο κάθισε ο Ζάκερμπεργκ, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μέση του. μετατράπησε σε… φορτιστή:

power level over 9000 from r/zuckmemes

_x000D_

Εκτός από τα μέλη της επιτροπής του Κογκρέσου, ο Ζάκερμπεργκ βρέθηκε κυριολεκτικά αντιμέτωπος και με στρατιά φωτογράφων, η απέχθειά του για τους οποίους είναι διαβόητη.

https://twitter.com/GregBensinger/status/983786307292839937

https://twitter.com/Its_Katka/status/983779587023917058

Το Twitter πάντως δε χαρίστηκε και στα πιο ηλικιωμένα μέλη του Κογκρέσου, τρολάροντας ανελέητα την ικανότητά τους να χειριστούν θέματα τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter