Το IRONMAN 70.3 Greece επιστρέφει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Το IRONMAN 70.3 Greece επιστρέφει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Το IRONMAN® 70.3 Greece Costa Navarino επιστρέφει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021. Ο μεγαλύτερος και πιο απαιτητικός μονοήμερος αγώνας τρίαθλου στον κόσμο θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στη χώρα μας, στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino και το ευρύτερο μεσογειακό τοπίο της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Με την συμμετοχή 1.300 αθλητών από 63 χώρες, οι οποίοι καλούνται να καλύψουν 1.9 χλμ. κολύμπι, 90,1 χλμ. ποδηλασίας και 21,1 χλμ τρέξιμο.

Αθλητές κάθε εθνικότητας και κάθε ηλικίας από 19 έως 73 ετών, επισκέπτες, συνοδοί, θεατές και εθελοντές θα βρεθούν στην Μεσσηνιακή Γη για να επικροτήσουν τη δύναμη ψυχής και το κουράγιο όλων των συμμετεχόντων που θα αποδείξουν ότι «τα πάντα είναι δυνατά» (“Anything is Possible”).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της διοργάνωσης του IRONMAN® 70.3®, κ. Θανάσης Παπαδημητρίου τόνισε: «Εύχομαι οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών και της σκληρής δουλειάς για την άρτια διεξαγωγή μιας τόσο εντυπωσιακής διοργάνωσης να αποζημιώσουν όλους όσους θα συμμετέχουν, εμπλουτίζοντας με μια ακόμη αξιομνημόνευτη εμπειρία την ζωή τους». Από την πλευρά του ο διευθυντής αγώνα του IRONMAN® 70.3®, κ. Mike Αργύρης σημείωσε: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους δούλεψαν με πίστη και αφοσίωση για να μπορέσουν οι αθλητές, οι οποίοι είναι πρότυπα, να σταθούν με θάρρος στην γραμμή της εκκίνησης».

Ο πρόλογος του IRONMAN® 70.3 Greece, Costa Navarino γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία το 2019. 1.500 αθλητές από 61 χώρες, 800 εθελοντές που συμμετείχαν με ενθουσιασμό και περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες, τοποθέτησαν τη Μεσσηνία, την Πελοπόννησο και ολόκληρη την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων. Το IRONMAN® Greece ανέβασε τον πήχη ψηλά, με υπόσχεση να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου αγώνα στην Ευρώπη και να επιστρέψει… Όπερ και εγένετο…

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η ανυπομονησία όλων των αθλητών να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης είναι μεγάλη και γι’ αυτό η διοργάνωση υπόσχεται έναν αγώνα γεμάτο συγκινήσεις. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν σε αυτό το μαγευτικό φυσικό τοπίο, θα ζήσουν μία μοναδική τριαθλητική εμπειρία αλλά και το κοινό που θα παρακολουθήσει αυτήν τη μεγαλειώδη προσπάθεια θα νιώσει τον ρυθμό του ξεχωριστού αυτού τριάθλου.

Το IRONMAN® ξεκίνησε στο Waikiki της Χαβάης πριν από 41 χρόνια. Σήμερα, είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα ιδιωτικά αθλητικά brands στον κόσμο και έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία διοργάνωση τριάθλου παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες με περισσότερες από 200 διοργανώσεις. Διαθέτει πιστό κοινό με περισσότερους από 1.000.000 ενεργούς αθλητές και 5.500.000 θεατές σε όλον τον κόσμο.

Βίντεο:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις στα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website: https://www.ironman.com/im703-greece

Facebook: https://www.facebook.com/IM703Greece

Instagram: https://www.instagram.com/ironman_greece/

Αξίζει να σημειωθεί ότι το IRONMAN® 70.3 GreeceCosta Navarino τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ), των Δήμων Πύλου-Νέστορος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μ.Ο.Π.).

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με την υποστήριξη των χορηγών: Costa Navarino, Δ.Ε.Η, ΑΥΡΑ, UNDER ARMOURTECHNOHULLEY ZHN Greece, Οικογένεια Χριστοδούλου, ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ+, Pharmacy 295, GUSIXTRedbull

Πηγή: runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter