Το kalami.us βάλει κατά Μητσοτάκη σχετικά με την επίσκεψη στις ΗΠΑ

Το kalami.us βάλει κατά Μητσοτάκη σχετικά με την επίσκεψη στις ΗΠΑ

Νέα σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το ομογενειακό site σχετικά με την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τη δημιουργία νέων οργανώσεων στη χώρα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε (σε ομιλία στο Τάρπον Σπρινγκς, στις 6 Ιανουαρίου) οικονομική ενίσχυση της Θεολογικής Σχολής Βοστώνης, από το ελληνικό κράτος. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα γνωρίζει, ούτε θα του είπαν ότι η Σχολή βγάζει παπάδες με ΜΗΔΕΝΙΚΗ γνώση της ελληνικής. Η Ελλάδα τι θα χρηματοδοτήσει, τι θα στηρίξει;;; Τον αφελληνισμό της Ομογένειας;;; Αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει, θα πρόσφερε δωρεάν φοίτηση μελλοντικών παπάδων σε θεολογικές Σχολές Πανεπιστήμιων στην Ελλάδα, γιά να μάθουν και λίγα ελληνικά, με την ελπίδα να γίνεται και καμιά Λειτουργία σε εκκλησία μας στις ΗΠΑ, στα ελληνικά, επειδή τώρα σε ποσοστό 95% γίνεται στα αγγλικά. Η ”στενή σχέση” του πρωθυπουργού με τον διαπλεκόμενο αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, δημιουργεί αρνητική εικόνα στον Ελληνισμό ΗΠΑ και πιστοποιεί ελάχιστη γνώση του, στα της Ομογένειας.

(Σημ.: Είναι ξεφτίλα για τον Ελληνισμό ΗΠΑ, η -υπό άτυπη χρεοκοπία- Ελλάδα να ενισχύει οικονομικά ”εκκλησιαστικά Ιδρύματα” στην Αμερική)»

Επίσης αναφέρεται στην «εμμετική παραπληροφόρηση ΜΜΕ Ελλάδας, σε ότι αφορά τις ”επαφές του πρωθυπουργού με την Ομογένεια”.

– Οι επισκέψεις Ελλήνων πρωθυπουργών στον Λευκό Οίκο, είναι πάντα ”θρίαμβος”. Και μετά έρχεται ο… λογαριασμός γιά την Ελλάδα.

– Σοβαρές διεργασίες-προετοιμασίες για δημιουργία Οργάνωσης πανΑμερικάνικης, γιά να γλυτώσει η Ομογένεια από τα ”ψώνια” και τους άχρηστους της αυτοπροβολής. Η οποία θα αναλάβει και την διοργάνωση εορτασμών-εκδηλώσεων γιά τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21.

– Σοβαρές διιεργασίες-προετοιμασίες γιά ”Επιτροπή Ανεξαρτησίας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στις ΗΠΑ”.

– Ο διασυρμός της Ομογένειας συνεχίζεται, από ”ψώνια” Ομογενείς προεδροπαράγοντες πεθαμένων Οργανώσεων, που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους και εξαπατούν πρωθυπουργό και υπουργούς από Ελλάδα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση με πρωθυπουργούς που έρχονται στις ΗΠΑ (Μητσοτάκης, Τσίπρας) και δίπλα πάντα ένας εισαγόμενος από Ελλάδα, Μέρμελας (που ουδεμία σχέση με Ομογένεια έχει και εκπροσωπεί το τίποτα), αλλά και άσχετα ”ψώνια” πεθαμένων Οργανώσεων που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους και εμφανίζονται δίπλα στον πρωθυπουργό γιά αυτοποροβολή. Τι πραγματικά έγινε στο Τάρπον Σπρινγκς.

(Αυτά τα αστοιχείωτα ”ψώνια” και οι τυχοδιώκτες ευθύνονται γιά την διάλυση των ομογενειακών οργανώσεων, αφού εξαιτίας της μόνιμης παρουσίας τους σε αυτές, ούτε ένας σοβαρός Ομογενής πλησιάζει σε σύλλογο ή Οργάνωση. Με αποτέλεσμα, ακόμα και στην Ελλάδα να νομίζουν ότι οργανωμένη Ομογένεια ΗΠΑ, ίσον ”καφρίλα”)».

ΠΗΓΗ: kalami.us

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter