Το καλό σενάριο για την Σούπερ Λίγκα

Το καλό σενάριο για την Σούπερ Λίγκα

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι 14 εκπρόσωποι των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας θα ενημερωθούν στο αυριανό διοικητικό της συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ότι οι ποδοσφαιριστές τους δεν θα μπορούν να προπονηθούν ούτε μέσα στη διάρκεια του Απριλίου.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Με δεδομένο ότι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν μία μίνι προετοιμασία τριών εβδομάδων, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ δεν πρόκειται να αρχίσουν πριν από το Σάββατο 23 Μαΐου. Κι αυτό είναι το καλό σενάριο…

Στη Σούπερ Λίγκα υπολογίζουν ότι μπορούν να διεξαχθούν μέσα σε 40-45 ημέρες οι αγώνες κατάταξης, οι δύο ημιτελικοί (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ) και ο τελικός του Κυπέλλου. Γι’ αυτό στον Συνεταιρισμό υπολογίζουν ότι η τρέχουσα σεζόν μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Ιουλίου. Αυτό όμως με την προϋπόθεση ότι η μετάδοση του κορονοϊού θα έχει περιοριστεί σημαντικά στη χώρα μας και οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν για προπονήσεις από την 1η Μαΐου. Σε διαφορετική περίπτωση το πρωτάθλημα δύσκολα θα επαναρχίσει και τότε θα ξεκινήσει μία συζήτηση για το αν πρέπει να στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter