Το καλόπαιδο του Μητσοτάκη

Το καλόπαιδο του Μητσοτάκη

Λέγεται Νίκος Ρωμανός, είναι υπεύθυνος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βγαίνει στα ραδιόφωνα και λέει ότι επειδή αυτά που προέκυψαν από την παρακολούθηση προέδρου του ΚΙΝΑΛ είναι «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα» πρέπει ο ίδιος ο Ανδρουλάκης «να έχει το θάρρος να τα κοινοποιήσει».

Με άλλα λόγια αυτοί που «δεν γνώριζαν» όχι μόνο έχουν κάνει φέιγ βολάν τις αποδελτιώσεις των παρακολουθήσεων τις οποίες γνωρίζει ακόμα και το καλόπαιδο που φέρνει τη μαρμελάδα στον πρωινό καφέ του Μαξίμου αλλά βγαίνουν και εκβιάζουν ανοιχτά τον Ανδρουλάκη.

Αυτός ο τύπος όμως που θα έπρεπε ήδη να τον έχει καλέσει η Εισαγγελία για εξηγήσεις είναι προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη κι αυτό είναι που ενδιαφέρει πολιτικά! Ο πρωθυπουργός τον επέλεξε προφανώς γιατί γούσταρε τις «τρολιές» του και ο πρωθυπουργός τον τοποθετεί σε θέσεις πρώτης γραμμής στη μητσοτακική Νέα Δημοκρατία γιατί λέει όσα δεν επιτρέπεται να πει δημοσίως το αφεντικό του.

Άλλωστε ο Νίκος Ρωμανός είναι σαφής στο βιογραφικό του. Είναι προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη και αναμεταδότης των σκέψεων του αρχηγού. Ή, όπως το λέει συγκεκριμένα: «Σημείο-σταθμό στην επαγγελματική του πορεία αποτέλεσε το τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και η πρώτη επαφή μαζί του που σήμανε την ένταξή του στην ομάδα του Προέδρου. Από τον Μάιο του 2016 αποτελεί ενεργό μέλος της παράταξης ενώ λίγους μήνες αργότερα, ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, με βασικό αντικείμενο τα social media».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter