Το καλύτερο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ το έφτιαξε ο Άδωνης: «Θα χτυπάω το κεφάλι μου αν…» (Video)

Το καλύτερο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ το έφτιαξε ο Άδωνης: «Θα χτυπάω το κεφάλι μου αν…» (Video)

Στις προηγούμενες εκλογές ο Άδωνης ο Γεωργιάδης μας πληροφορούσε, χωρίς φόβο και πάθος, όντας πολύ… σίγουρος για την εκλογική επιτυχία της ΝΔ, πως θα μετανάστευε σε περίπτωση που εκλεγόταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η… βεβαιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ ήταν τόσο μεγάλη που δεν περιορίστηκε μόνο σε tweet αλλά, έφτασε φυσικά και στην τηλεόραση. Το αγαπημένο Μέσο του Αδώνιδος βεβαίως – βεβαίως.

Στο ίδιο μήκος κύματος είχε δημιουργηθεί η ιστοσελίδα hasadonisleftyet.com που μετρούσε πόσες μέρες έως ότου να φύγει από τη χώρα. Ωστόσο, μάλλον απογοητεύτηκαν από το γεγονός ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του και η ιστοσελίδα κατέβηκε. 

Μεταξύ άλλων και ο Παύλος Πολάκης είχε προκαλέσει ευθέως τον Άδωνη Γεωργιάδη λέγοντας πως θα έπρεπε ήδη να έχει μεταναστεύσει. Φυσικά, ο Άδωνης κατάπιε τη γλώσσα του και δε σχολίασε κατ’ουσίαν το καυστικό χιούμορ του σημερινού αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ας θυμηθούμε και ένα σχετικό «τιτίβισμα»:

Αφού «θαυμάσαμε» ορισμένες πτυχές της ανεκπλήρωτης υπόσχεσης του Αδώνιδος, επανερχόμαστε στο 2019. Μεταφερόμαστε στους Αγίους Αναργύρους Φλώρινας όπου μετέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ την περασμένη Κυριακή, 19 Μαΐου. Από εκεί επιφύλασσε μία ακόμα… υπόσχεση, δυστυχώς πιο επιβαρυντική για την υγεία του από μία απλή μετανάστευση. Ίσως η απελπισία του τον κάνει να μην υπολογίσει καν το κόστος της προσωπικής του υγείας…

«Άμα δω τη βραδιά των εκλογών να έχει βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, μα την Παναγία, θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο» (βίντεο στο 05:26), είπε με στόμφο ενώπιον των κατοίκων ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Δίχως κανένα ίχνος υπερβολής, μια σειρά από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αρχής γενομένης από τον πρόεδρο, μπορούν να τροφοδοτήσουν όλα τα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για μήνες…

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε θερμά, όποιος είναι με τον Άδωνη Γεωργιάδη τη βραδιά των εκλογών να μην τον αφήσει να κάνει κακό στον εαυτό του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter