Το «καρφί» του πατέρα του Βασίλη Μάγγου για τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Το «καρφί» του πατέρα του Βασίλη Μάγγου για τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Ιδιαιτέρως αιχμηρή ανάρτηση επιφύλασσε ο Γιάννης Μάγγος, μέσω του Facebook, στρέφοντας τα «πυρά» του κατά  του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη, Θεοδωρικάκου μετά το δημοσίευμα του documentonews.gr που αποκαλύπτει κατάθεση ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ που καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας Τάκη Θεοδωρικάκου.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας Tάκη Θεοδωρικάκου 

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου ο οποίος έχασε τον γιο του Βασίλη εξαιτίας της υπέρμετρης αστυνομικής βίας, έγραψε πως «Ο κ. Θεοδωρικάκος, ως γονιός δεν ανέχεται να θίγεται η υπόληψη τού παιδιού του και θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, λέει.»

«Ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέχεται όμως, να εμπαίζεται στα δικαστήρια η αξιοπρέπεια των γονιών και να προσβάλλεται η μνήμη των παιδιών τους, που χωρίς λόγο, δολοφονήθηκαν από αστυνομικό ή φασιστικό χέρι…»

Και κατέληξε: «Των γονιών που κραυγάζουν: όχι στην συγκάλυψη των εγκληματιών, όχι άλλα θύματα.»

Υπενθυμίζεται πως το δημοσίευμα του documentonews.gr, πολύ συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μέλος της οικογένειας καθώς επίσης στον «ρόλο» του τότε αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη. Ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανακοίνωση του αντιδρώντας και για τους δικούς του λόγους αποκάλυψε δημόσια ποιο μέλος της οικογένειάς του εμπλεκόταν στην υπόθεση…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter