Το kariera.gr εξαγόρασε τη Workathlon

Το kariera.gr εξαγόρασε τη Workathlon

Την εξαγορά του 100% της ψηφιακής πλατφόρμας βελτιστοποίησης πρόσληψης προσωπικού Workathlon ανακοίνωσε το kariera.gr, που αποτελεί το μεγαλύτερο portal εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα. Με την εξαγορά αυτή το kariera.gr αποκτά ιδιαίτρρα ισχυρή παρουσία στο ελληνικό τουριστικό οικοσύστημα, καθώς τη Workathlon εμπιστεύονται πάνω από 400 εταιρείες και 60.000 εργαζόμενοι στο χώρο του τουρισμού.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εξαγορά έρχεται σε μία κομβική στιγμή για το ελληνικό τουριστικό οικοσύστημα (που συμβάλλει περισσότερο από 20% στο ελληνικό ΑΕΠ και με το 40% της απασχόλησης να συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με τον κλάδο), καθώς φέτος 50.000 θέσεις εργασίας, που αφορούν στην ξενοδοχία, παρέμειναν κενές, ενώ τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου περίπου 5.000 εργαζόμενοι παραιτήθηκαν, αυξάνοντας το κενό. 

Και νέα εξαγορά

Κατά τη σχετική ενημέρωση, ο διευθύνων σύμβουλος του kariera.gr, Θεόφιλος Βασιλειάδης, άφησε να εννοηθεί ότι είναι εξαιρετικά πιθανή η πραγματοποίηση και δευτερης εξαγοράς από το kariera.gr πριν το τέλος του 2022. Σε σχετική ερώτηση, ανέφερε μόνο ότι πιθανότατα η εξαγορά θα αφορά εταιρεία του εξωτερικού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter