Το «κατηγορώ» της Ακρίτα στον Πατούλη για το πάρκινγκ που έγινε λίμνη (Photos)

Το «κατηγορώ» της Ακρίτα στον Πατούλη για το πάρκινγκ που έγινε λίμνη (Photos)

Με μια ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα θυμίζει την ιστορία του πάρκινγκ στο Μαρούσι που μετατράπηκε σε λίμνη καταλογίζοντας την πλήρη ευθύνη στο δήμαρχο, Γιώργο Πατούλη

«Μαρούσι τώρα. Κανονίστε να βγάλετε τον Πατούλη δήμαρχο και στην Αθήνα» γράφει η Έλενα Ακρίτα και παραπέμπει στην ιστορία του πάρκινγκ:

Η ιστορία που θέλει να ξεχάσει ο κ. Πατούλης και κατηγορεί τώρα την… Περιφέρεια Αττικής!

Στον συγκεκριμένο χώρο επί της οδού Σωρού στο ρέμα της Σαπφούς, βρισκόταν η παλιά «αυθαίρετη» αποθήκη της ΗΒΗ και το 2014 κατεδαφίστηκε προκειμένου να πραγματοποιηθούν αντιπλημμυρικά έργα ώστε να περιοριστούν οι πλημμύρες που έπλητταν σε κάθε νεροποντή την περιοχή.

Το έργο κατεδάφισης ήταν συνδεδεμένο με μελέτες για έργα υποδομής στο Ανατολικό Μαρούσι, για την υλοποίηση  ενεργειών για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, που ήταν μάλιστα δέσμευση του σημερινού δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Φυσικά, έργα δεν πραγματοιήθηκαν ποτέ και ο χώρος χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως πάρκινγκ!

Αυτό φαίνεται και από την σελίδα του δήμου Αμαρουσίου που διαφήμιζε στις 11/7/2014:

Κατεδαφίστηκε το ιστορικό αυθαίρετο της παλαιάς αποθήκης της ΗΒΗ ελευθερώνοντας ένα ακόμα τμήμα του ρέματος Σαπφούς και ανακουφίζοντας από τις πλημμύρες το Ανατολικό Μαρούσι – (11/7/2014)

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, που στοχεύει το Δήμο της Αθήνας, σε παρέμβασή του στην ΕΡΤ προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα και κατηγόρησε την Περιφέρεια Αττικής!

Η Περιφέρεια Αττικής είναι «αποκλειστικά υπεύθυνη» για τη σημερινή πλημμύρα στο Μαρούσι, δηλώνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης. «Για τις υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο, αυτό των κ.κ. Δούρου και Καραμέρου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή δήλωση του.

Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη , εδώ και μήνες βρίσκονται στα συρτάρια της Περιφέρειας οι μελέτες που κατέθεσε ο Δήμος Αμαρουσίου για τη χρηματοδότηση του έργου της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς. 

Ωστόσο ο κ. Πατούλης δεν απαντά στο ερώτημα γιατί χρησιμοποιούσαν το συγκεκριμένο χώρο, αφού ήταν δεδομένο πως ήταν ρέμα! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter