Το καυστικό σχόλιο Λαζόπουλου μετά τη δημοσίευση του ονόματός του στη λίστα παρακολουθήσεων

Το καυστικό σχόλιο Λαζόπουλου μετά τη δημοσίευση του ονόματός του στη λίστα παρακολουθήσεων
Στιγμιότυπο από την θεατρική παράσταση "Ο τυχαίος Θάνατος ενός αναρχικού" στο Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα , Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 (ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΝΗΣ/ PANORAMAPRESS)

Με καυστικό τρόπο σχολίασε τις αποκαλύψεις της κυριακάτικης εφημερίδας Documento ο Λάκης Λαζόπουλος, καθώς ο γνωστός καλλιτέχνης -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- έπεσε θύμα παρακολούθησης μέσω του λογισμικό Predator.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Instagram, ο Λάκης Λζόπουλος, γράφει πως δεν έπεσε από τα σύννεφα. «Παρακολουθώντας την αναπνοή μου επί 24 ώρες κάθε μέρα φαντάζομαι η δημοκρατία να διευρύνθηκε» σημειώνει και «ζητά συγνώμη από τους φίλους και τους γνωστούς του που δεν θα τον βρίσκουν στο τηλέφωνο».

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Γιατί δεν ανέβηκα. Παρακολουθώντας την αναπνοή μου επί 24 ώρες κάθε μέρα φαντάζομαι η δημοκρατία να διευρύνθηκε. Να με συγχωρούν οι φίλοι και οι γνωστοί μου που δεν θα με βρίσκουν στο τηλέφωνο. Ας αρκεστούμε σε αυτούς που με ακολουθούν σε αυτούς που διακριτικά ή αδιάκριτα κάθονται έξω από το σπίτι μου, σε αυτούς που σημαδεύουν τη Δημοκρατία κοιτώντας εμένα κατά πρόσωπο. Μόνο ευχαριστώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter