Το καυστικό σχόλιο Παππά στη Βουλή για τον Στουρνάρα

Το καυστικό σχόλιο Παππά στη Βουλή για τον Στουρνάρα

“Τo μόνο θετικό από την τοποθέτηση Στουρνάρα στην ΤτΕ ήταν πως έφυγε από το Υπουργείο Οικονομικών”. Με αυτή την  καυστική ατάκα σχολίασε ο Νίκος Παππάς τις απαισιόδοξες προβλέψεις του Γιάννη Στουρνάρα για την οικονομία, ενώ μέχρι και ο Νικήτας Κακλαμάνης πέταξε «καρφί» εναντίον του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Επικρίνοντας το χθεσινό σχόλιο του κ. Στουρνάρα περί σοβαρού προβλήματος στον τομέα των επενδύσεων κατά την παράδοση της Ενδιάμεσης Έκθεσης Νομισματικής Πολιτικής για το 2017 στον πρόεδρο της Βουλής, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ τόνισε πως ο ελληνικός λαός μπορεί να προχωρήσει αισιόδοξα και όχι όπως εκτιμούν κάποιοι, όπως ο κ. Στουρνάρας. «Έχει βαλθεί να μας πείσει ότι το μόνο θετικό από την τοποθέτησή του στη Διοίκηση της Κεντρικής Τράπεζα ήταν το γεγονός ότι έφυγε από το υπουργείο Οικονομικών», ήταν η αιχμηρή ατάκα εναντίον του κεντρικού τραπεζίτη, ενώ εξήγησε πως «όσο ήταν εκεί χάσαμε γύρω στις 150.000 θέσεις εργασίας…».

«Τα παράπονά σας για τον κ. Στουρνάρα στον Μάριο Ντράγκι» παρενέβη ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης, με την φράση του μόνο υποστηρικτική να μην είναι για τον διοικητή της ΤτΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter