Το κείμενο συμπαράστασης του Κ. Βαξεβάνη στην Έλενα Ακρίτα για τη λογοκρισία του άρθρου της

O Κώστας Βαξεβάνης με ανάρτησή του στο Facebook εκφράζει τη συμπαράστασή του στην Έλενα Ακρίτα που για πρώτη φορά στα 20 χρόνια που αρθρογραφεί στην εφημερίδα “Τα Νέα” δημοσιοποίησε ότι λογοκρίθηκε κείμενό της και δεν δημοσιεύτηκε η στήλη της.

Ο Κ. Βαξεβάνης έγραψε τα ακόλουθα: 

«Η @ElenaAkrita δημοσιοποίησε πως για πρώτη φορά στα 20 χρόνια που είναι στα ΝΕΑ, λογοκρίθηκε κείμενό της και δεν δημοσιεύθηκε η στήλη της. Το πρώτο που σκέφτεται κάποιος είναι ποιος βλάκας είχε τέτοιο θράσος να λογοκρίνει την Ακρίτα και ταυτόχρονα πίστευε πως έτσι μουλωχτά και πέτσινα θα τελειώσουν όλα. Εκεί που κάποτε κρεμούσαν οι δημοσιογράφοι τις τσάντες τους, κρεμάνε τώρα οι Κουρτάκηδες τις φωτογραφίες του Μητσοτάκη για εικονοστάσι. Τουλάχιστον να τις κρεμάνε χαμηλά να μην πάθουν σβερκόπιασμα. Έτσι είναι οι καιροί. Ζούμε την εποχή των τεράτων. Το νέο πασχίζει να γεννηθεί και το παλιό δεν έχει πεθάνει. Κακοφορμίζει όμως και βρωμάει. Το κείμενο της Έλενας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Κανένας δε μπορεί να τη λογοκρίνει, ούτε να κλειδώσει στόματα και μυαλά. Διαδώστε παντού το κείμενο.

ΥΓ: Είχαμε προειδοποιήσει πως ξεκινάνε την επίθεση από το Documento αλλά δεν θα περιοριστούν εκεί. Πραγματικός στόχος είναι κάθε ελεύθερος δημοσιογράφος»

_x000D_
_x000D_

Η @ElenaAkrita δημοσιοποίησε πως για πρώτη φορά στα 20 χρόνια που είναι στα ΝΕΑ, λογοκρίθηκε κείμενό της και δεν…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vaxevanis στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader