Το ΚΙΝΑΛ δηλώνει «πρωταγωνιστής» με 7,67%

Το ΚΙΝΑΛ δηλώνει «πρωταγωνιστής» με 7,67%

Πανηγυρίζει από αργά χθες για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ. Ή -αν θέλετε- πανηγυρίζει το ΚΙΝΑΛ για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. 

Άλλαξαν οι καιροί, άλλαξαν και τα ήθη στο πρώην ΠΑΣΟΚ που από τις καλές εποχές του, χρειάζεται να κάνεις σλάλομ στα ονόματα που χρησιμοποίησε για να ξεφύγει από το παρελθόν του και από τα χρέη του.

Ψάχνοντας λοιπόν θα βρεις πως το πρώην ΠΑΣΟΚ, κατέβηκε στις Ευρωεκλογές του 2014 ως «Ελιά», στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2105 ως «ΠΑΣΟΚ», στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ως «Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)» για να καταλήξει στις Ευρωεκλογές του 2019 ως «Κίνημα Αλλαγής» (ΚΙΝΑΛ)…

Μετά από αυτό το ονοματολογικό σλάλομ του ΚΙΝΑΛ, καλεί σήμερα τους προοδευτικούς πολίτες να συστρατευθούν μαζί του, ενώ ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του, Σταμάτης Μαλέλης ανέφερε πως «αλλάζει ο πολιτικός χάρτης, το πολιτικό πουλόβερ του ΣΥΡΙΖΑ ξηλώνεται». Αλλά το καλό μας το άφησε για το τέλος:

«Το Κίνημα Αλλαγής γίνεται πρωταγωνιστής των εξελίξεων», είπε και αναρωτιόμαστε πώς ένα κόμμα που πέτυχε –μαζί με άλλα – 7,67% γίνεται ο πρωταγωνιστής, τη στιγμή που δεν μπόρεσε να πετύχει τα ποσοστά της προηγούμενη παρουσίας του… Για να μην αναφέρουμε το στόχο του για διψήφιο ποσοστό..

Εκτός κι αν εννοεί πως γίνεται δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Και για την ιστορία οι «αποδόσεις» του συγκεκριμένου κόμματος την τελευταία πενταετία:

  • Ευρωεκλογές 2014 – ΕΛΙΑ – 8,02%
  • Εθνικές Εκλογές Ιανουαρίου 2015 – ΠΑΣΟΚ – 4,68%
  • Εθνικές Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 – Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ + ΔΗΜΑΡ) 6,28%
  • Ευρωεκλογές 2019 – ΚΙΝΑΛ – 7,67%

Θα τους προτείναμε πάντως τον όρο «guest star» σε έργο με σκηνοθεσία ΝΔ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter