Το ΚΙΝΑΛ διέγραψε τον Χρυσοχοΐδη, ο Καμίνης τον… αποθέωσε!

Το ΚΙΝΑΛ διέγραψε τον Χρυσοχοΐδη, ο Καμίνης τον… αποθέωσε!

«Στα θετικά» της νέας κυβέρνησης της ΝΔ είναι ορισμένα στελέχη του, «όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά και η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα σοβαρό πρωθυπουργικό γραφείο». 

Τάδε έφη Γιώργος Καμίνης! Ο βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ – ναι, εκείνον που υπέγραφε μνημόνια χωρίς… να τα έχει διαβάσει – Μιχάλη Χρυσοχοΐδη! Και τούτο, παρότι είχε προηγηθεί η ατάκα κι επί τόπου διαγραφή Χρυσοχοΐδη (σ.σ. και της Λίνας Μενδώνη) από το ΚΙΝΑΛ, αμέσως μετά την υπουργοποίησή τους στη νέα «γαλάζια» κυβέρνηση!

Θα πει κανείς ολόκληρη 17Νοέμβρη συνελήφθη επί των ημερών Χρυσοχοΐδη – δεν είναι και λίγο! Όχι βέβαια, ειδικά όταν μιλάμε για τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων, που πιστεύει ότι «καθάρισε» το Πεδίο του Άρεως, επειδή μετέφερε το πρόβλημα στην Ομόνοια και τα πέριξ!

Το αξιοπερίεργο, όμως, είναι ότι ο κ. Καμίνης κρίνει στα θετικά της κυβέρνησης την προσπάθεια να δημιουργηθεί «ένα σοβαρό πρωθυπουργικό γραφείο»! Τι εννοεί ο ποιητής; Την συγκέντρωση αρμοδιοτήτων, εξουσιών και φορέων (σ.σ. για την ανεξαρτησία των οποίων κόπτονται όλοι οι πολιτικοί μας πατερούληδες) στο νέο πρωθυπουργό της χώρας; Μάλλον! Εκτός κι αν εννοεί την… απολύμανση του Μπάμπη, να φύγει η «χασισοκαμπούλα» από το Μαξίμου…

Σε άλλα νέα, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι το τρίτο κόμμα έχει δική του αυτόνομη πολιτική και ζήτησε να μη γίνεται «δραματοποίηση» (sic), με φόντο το εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο, άλλωστε, χαρακτήρισε ως «ποσοστό αφετηρίας» για το κόμμα του. Μάλιστα. Αφετηρία από το 4% στο 6%, από το 6% στο 7,5% και από το 7,5% στο 8%! Σιγά με τις ταχύτητες, σύντροφοι, θα βρείτε ταβάνι!

Βρήκε και αρνητικά, πάντως, στην κυβέρνηση της ΝΔ, όπως ο αριθμός των μελών που είναι μεγάλος, η παρουσία λίγων γυναικών και οι αναπληρωτές υπουργοί που δεν καταργήθηκαν, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για μια «λαϊκή δεξιά στη ΝΔ», η οποία δεν θα αφήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον χώρο που θέλει… Κοίτα, μια ανησυχία για τον χώρο του Κυριάκου! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter