Το ΚΙΝΑΛ επίσημα υποστηρίζει ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς κρύβει την αλήθεια «κάτω απ΄ την κουκούλα»

Το ΚΙΝΑΛ επίσημα υποστηρίζει ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς κρύβει την αλήθεια «κάτω απ΄ την κουκούλα»

Το ΚΙΝΑΛ κλιμακώνει την επίθεσή του εναντίον της Ελένης Τουλουπάκη, υποστηρίζοντας σε επίσημη ανακοίνωση ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς φοβάται και για αυτό κρύβει την αλήθεια «κάτω απ΄ την κουκούλα».

«Κατανοούμε την κα Τουλουπάκη και τον φόβο της, αλλά τη διαβεβαιώνουμε ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και δεν πρόκειται να μείνει κρυφή κάτω απ΄ την κουκούλα», είναι η λιτή πλην όμως άκρως επιθετική ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ εναντίον της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη της θεσμικής κατρακύλας του κόμματος που αναδείχτηκε τρίτο στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Πρόκειται, επίσης, για το ίδιο κόμμα στελέχη του οποίου διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους όταν υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης ασκούσαν κριτική στη βραδυκίνητη διερεύνηση υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος από τη Δικαιοσύνη.

Διόλου τυχαίο ότι και μέλη της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ ασκούν δριμεία κριτική σε συγκεκριμένα πρόσωπα με συντονιστικό ρόλο αλλά και αρμοδιότητες στην Προανακριτική Επιτροπή, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από πρωτοβουλίες που προκάλεσαν σάλο, όπως η συσχέτιση της υπόθεσης Novartis με αυτήν του Noor1.

Σε κάθε περίπτωση, εάν η αυτή η ανακοίνωση δεν αποτελεί παρέμβαση και απόπειρα εκφοβισμού μίας εισαγγελέα, τότε τι είναι; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter