Το ΚΙΝΑΛ μετράει… παραιτήσεις!

Το ΚΙΝΑΛ μετράει… παραιτήσεις!

Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ υπέβαλε σήμερα ο πολιτευτής Νίκος Τσολακίδης, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής Έβρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015, αλλά δεν συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για τις επικείμενες εκλογές του 2019.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσολακίδης παραιτήθηκε μόλις μία ημέρα μετά την παραίτηση της Τάνιας Καραγιάννη από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ!

Ο μεν Τσολακίδης, με μία αιχμηρή επιστολή του προς τον γραμματέα του Κινήματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, αναφέρει ότι είναι «προσχηματική» η ανανέωση που εξαγγέλθηκε, καθώς «η παλαιά φρουρά αρνείται να κάνει ένα βήμα στο πλάι, προκειμένου νέα πρόσωπα, με σύγχρονες απόψεις και ιδέες, να δώσουν στον γερασμένο πολιτικό χώρο μας, ώθηση και πνοή δημιουργίας». Η δε Καραγιάννη είχε παραιτηθεί, επειδή «το Κίνημα Αλλαγής επέλεξε – σχήμα οξύμωρο για προοδευτική δύναμη – να ταυτιστεί με τις πολιτικές επιλογές της συντηρητικής παράταξης και της ΝΔ»!

Σε μία χρονιά πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων, οι οποίες αποτελούν στοίχημα για το ΚΙΝΑΛ και την Φώφη Γεννηματά, τέτοιες απώλειες – ακόμη κι αν δεν χαρακτηρίζονται ως σημαντικές από την Χαριλάου Τρικούπη – δεν είναι κι ό,τι το… καλύτερο! Μένει να φανεί αν θα υπάρξει και συνέχεια…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter